{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sudski vještak potvrdio autentičnost Radivojevićevog potpisa

F
12.7.2012. u 19:15
1
9
Sudski vještak potvrdio autentičnost Radivojevićevog potpisa
1
Sudski vještak potvrdio autentičnost Radivojevićevog potpisa
Desnica Radivojević
Sudski vještak prof. Esad Bilić potvrdio je da je potpis ministra Desnice Radivojevića autentičan te da je papir na kojem je stavljen potpis u potpunosti intaktan, bez oštećenja, destruiranja ili tragova presavijanja, suprotno onom što je tužena strana tvrdila“, izjavio je dr. Nedim Ademović, advokat Živka Budimira, predsjednika Federacije BiH u ovom postupku.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"U cilju dokazivanja neosnovanosti tužbenog zahtjeva Desnice Radivojevića, bivšeg ministra prostornog uređenja i zamjenika predsjednika Vlade Federacije Bosne i Hercegovina, kojim se tražilo od Općinskog suda u Sarajevu poništenje Odluke o prihvaćanju ostavke federalnog ministra prostornog uređenja i zamjenika predsjednika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, broj 01-02-600/12, od 22.6.2012. godine, tražili smo grafološko vještačenje potpisane ostavke ministra u cilju potvrđivanja autentičnosti potpisa!, saopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

Inače, u Ured predsjednika FBiH danas je stiglo rješenje kojim je odbačena tužba Desnice Radivojevića zbog nenedležnosti tog suda za postupanje u ovoj pravnoj stvari, saopćeno je.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: