{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stručno usavršavanje bh. službenika u Italiji

S
4.4.2008. u 14:08
0
0
Stručno usavršavanje bh. službenika u Italiji
0
Stručno usavršavanje bh. službenika u Italiji
U okviru promotivnih aktivnosti za 2008. godinu, usmjerenih na promociju ekonomske saradnje Italije i Bosne i Hercegovine i podsticanje razvoja zemalja balkanske regije kroz dodatno usavršavanje kadrova, u organizaciji Italijanskog Instituta za vanjsku trgovinu (ICE), predstavnici Uprave za Indirektno oporezivanje BiH, Poreske Uprave Federacije BiH i Lutrije BiH, otići će na petodnevno studijsko putovanje u Italiju.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Tokom ovog petodnevnog studijskog putovanja koje će se održati od 06. do 10. aprila 2008. godine, službenici bosanskohercegovačkih javnih institucija, će imati priliku da posjete firmu “SOGEI” – Societe' Generale d'Informatica S.p.A, koja se bavi projektovanjem i razvojem informacionih tehnologija iz oblasti carinskih i poreskih sistema, te da obiđu italijanske Institucije nadležne za prikupljanje i raspodjelu javnih prihoda (Carinska i Poreska Uprava Italije, italijansko Ministarstvo Finansija, i dr.). i na licu mjesta se upoznaju sa njihovim načinom rada.

Ovo je samo jedan u nizu projekata kojeg Italijanski Institut za vanjsku trgovinu (ICE) realizira u Bosni I Hercegovini sa ciljem da kroz stručno usavršavanje kadrova dodatno poboljša saradnju između Italije i Bosne i Hercegovine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: