Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pedofil, narkoman i ISILovac. Metak u glavu i zdravo.
Kaljate sliku svih normalnih muslimana u svijetu. Kakve traume sad ima ta djevojcica, Kenaneee??
Inace ovaj Kenan je usao u dzamiju sa majicom ISILa u kojoj je nas casni Muhamed Velic imam i poceo prijetiti. Pa samo nakon toga je trebao dobiti barem 10 godina zatvora. Da se na vrijeme reagovalo ova djevojcica ne bi ovo prozivjela.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Na hirurgiju i napraviti gospodju od njega .....
GADI MI SE SARAJEVO I MISLIM DA CU DA GA U VELIKOM LUKU ZAOBILAZIM!!!
..ćujem jućer od nekog iz policije da je majka vjerovatno prodala dijete ovome gadu. Isto tako nešto je i prije jednom uradila sa drugom dijetetom..
samo lomaca da vristi bolesnik
Ovo nije samo posao policije nego i nas gradjana, ovo su nasa djeca nasa buducnost..tu moramo svi biti spremni kolektivno da ih vjesamo za jaja!
svakog pedofila javno bicevanje ,kastracija i dugogodisnji zatvor i naravno objaviti kompletne podatke o istom u javnosti da ga i narod drzi na oku
Gospođa psihologinja je vrlo kvalitetna. Iznenađen sam. Bravo!
Kršo, zunđo, mati i okolina, sve je to bolesno i o vjeri nejma pojma 1% i tako da jadna dijeca ispaštaju u takvoj okolini. Kad familija radi i bori se za svoju dijecu i upućuje ih na neku normalnu razinu života, onda nejma mjesta za ovakve bolesti u životu.
znali su za njega a on otima djecu po Sarajevu, sistem je kriv a ne pojedinac.
Nema ovaj bradonja nikakve veze sa Islamom. Sakriva se iza vjere kao i većina kriminalaca u ovoj nacionalno nedozreloj i pomalo bolesnoj nam Bosni. Smrada eliminisati na bilo koji način.
Kad spici u Zenicu postace Kenana😂
Ljidi moramo nešto poduzeti protiv ovih bradatih spodoba, unistice nas, evo i curice su nam poceli javno silovati. Dajete prijedloge šta uradit, jer od države ne možemo ništa ocekivati!
Naravno da obavještajne službe i odgovorni organi nisu reagirali na vrijeme jer ne njihov plaćenik.
Naravno da obavještajne službe i odgovorni organi nisu reagirali na vrijeme jer ne njihov plaćenik.
Jer je*
Uhh prepoznao bi on meni pajser