{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stranka za BiH održala skup u Konjicu

28.9.2012. u 12:05
2
5
Stranka za BiH održala skup u Konjicu
2
Stranka za BiH održala skup u Konjicu
Stranka za Bosnu i Hercegovinu je sinoć u prepunoj sali Narodnog univerziteta u Konjicu održala centralni predizborni skup i predstavila svoje kandidate za općinsko vijeće.
Građanima Konjica su se obratili predsjednik OS SBIH Konjic, Adis BUbalo, kao i kandidati dr.Džajić Mirsad - nosilac liste za OV, Memić Merima iz asocijacije žena i Aner Maksumić, predsjednik asocijacije mladih SBiH Konjic.

Istaknuto je da su svi kandidati liste za Općinsko vijeće autentični predstavnici mjesnih odbora izabrani u širokoj demokratskoj procedure, kao i da je urađena platforma stranke za Konjic koju će budući vijećnici u općinskom vijeću Konjica provesti.

Iznimna posjećenost skupa istaknuta je kao znak odobrenja i podrške građana Konjica koji su prepoznali kvalitet platforme I kandidata Stranke za Bosnu i Hercegovinu, saopćeno je iz te stranke.


Prisutnima se obratio ičlan predsjedništva Sejfudin Hodžić koji je pozvao Konjičane da podrže kandidate Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

Ovacijama građana pozdravljen je član predsjedništva stranke Safet Omerović, rođeni Konjičanin. Istakao je projekte vezane za Konjic koji su bili pripremljeni za realizaciju u prošlom sazivu vlade koji su inicirani od kadrova SBiH-a, a "koju je nova vlast nakon izbora 2010 zaustavila i nikada nije pokrenula, a na štetu Konjica. Pozvao je da se podrži lista kandidata Stranke za BiH Konjic i da se u tom slučaju ne treba brinuti za budućnost Konjica."

Najviše aplauza je dobio Beriz Belkić kojii nije krio oduševljenje podrškom koju SBiH dobija u Konjicu. Istakao je da je Stranka za BiH nakon izbora 2010 prihvatila poruku građana i izvršila reformu I promijenila 75 % ključnih ljudi u vrhu stranke. Osvrnuo se na nered, pometnju i haos koji je nastao u parlamentima na nivou Bosne i Hercegovine, Federacije "uzrokovan jagmom za fotelje", saopćeno je iz SBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: