{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stranka za BiH održala skup u Konjicu

28.9.2012. u 12:05
2
5
Stranka za BiH održala skup u Konjicu
2
Stranka za BiH održala skup u Konjicu
Stranka za Bosnu i Hercegovinu je sinoć u prepunoj sali Narodnog univerziteta u Konjicu održala centralni predizborni skup i predstavila svoje kandidate za općinsko vijeće.
Građanima Konjica su se obratili predsjednik OS SBIH Konjic, Adis BUbalo, kao i kandidati dr.Džajić Mirsad - nosilac liste za OV, Memić Merima iz asocijacije žena i Aner Maksumić, predsjednik asocijacije mladih SBiH Konjic.

Istaknuto je da su svi kandidati liste za Općinsko vijeće autentični predstavnici mjesnih odbora izabrani u širokoj demokratskoj procedure, kao i da je urađena platforma stranke za Konjic koju će budući vijećnici u općinskom vijeću Konjica provesti.

Iznimna posjećenost skupa istaknuta je kao znak odobrenja i podrške građana Konjica koji su prepoznali kvalitet platforme I kandidata Stranke za Bosnu i Hercegovinu, saopćeno je iz te stranke.


Prisutnima se obratio ičlan predsjedništva Sejfudin Hodžić koji je pozvao Konjičane da podrže kandidate Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

Ovacijama građana pozdravljen je član predsjedništva stranke Safet Omerović, rođeni Konjičanin. Istakao je projekte vezane za Konjic koji su bili pripremljeni za realizaciju u prošlom sazivu vlade koji su inicirani od kadrova SBiH-a, a "koju je nova vlast nakon izbora 2010 zaustavila i nikada nije pokrenula, a na štetu Konjica. Pozvao je da se podrži lista kandidata Stranke za BiH Konjic i da se u tom slučaju ne treba brinuti za budućnost Konjica."

Najviše aplauza je dobio Beriz Belkić kojii nije krio oduševljenje podrškom koju SBiH dobija u Konjicu. Istakao je da je Stranka za BiH nakon izbora 2010 prihvatila poruku građana i izvršila reformu I promijenila 75 % ključnih ljudi u vrhu stranke. Osvrnuo se na nered, pometnju i haos koji je nastao u parlamentima na nivou Bosne i Hercegovine, Federacije "uzrokovan jagmom za fotelje", saopćeno je iz SBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: