BiH
0

Stranka Kokuza dobila prijetnje općinskih vlasti

Sarajevo-x.com
Ovih dana članovi Stranke Kokuza iz Zenice dobili su i prve prijetnje od strane moćnika na vlasti, bezobraznika koji su sebi su dali za pravo da mogu oduzimati određena prava koja su data našim građanima, članovima stranke, navodi se u saopćenju stranke.

Povodom prijetnji upućenih nekim od članova Stranke Kokuza, a koje dolaze od općinskih vlasti, stranka je izdala saopćenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

"Zeničke institucije vlasti koje ne funkcionišu ni u jednom segmentu, osim po pitanjima: kolike će im plate biti, koliko će oteti i koliko će pronevjeriti krvavo stečenih narodnih para su uzele sebi za pravo da odlučuju ko smije biti član Stranke Kokuza, a ko ne smije.

Pretpostavljamo da je jedan od razloga prijetnjama, mogućnost raskrinkavanja brojnih nezakonitosti u funkcioniranju i djelovanju općinskih vlasti u Zenici nakon oktobarskih izbora.

Stranka Kokuza će javno i glasno prozivati sve one koji proizvode silne afere i neće ih uplašiti bezobrazluk i ponašanje «naše» dotrajale, pljačkatorske, nesposobne i korumpirane vlasti.

Iskoristili bi priliku i građanima sugerisali da dobro razmisle kome će u narednom mandatu dati svoje povjerenje, žele li uistinu da njihovu državu vode oni koji su spremni na sve samo da ne izgube vlast?"