Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije Juniverziti of Kembridž
Stranci su studirali i sada studiraju na bosanskom jeziku po 50% nižoj cijeni u odnosu na ovu na engleskom jeziku. Upisaće se max. do 50 studenata. Za taj broj upisanih će se naći više nego dovoljno zainteresovanih. Diploma Medicinskog fakulteta Sarajevo je priznata u Njemačkoj, Austriji itd. i mnoge moji kolege i poznanici već tamo rade.
Obrazovanje, polako ali sigurno postaje privilegija bogatih.. Ne bogatih koji su postenim radom zaradili svoje bogastvo, nego bogatih koji su lomili ledja postenom narodu, i drugim sumnjivim poslovima doslo do bogastva..
Nažalost, ovaj fakultet se srozao do neprepoznatljivosti... sve do dan danas. Nikada mi neće biti jasno kakvo znanje će steći ovi ljudi i oni sa privatnog fakulteta, jer je ovo ipak osjetljiva nauka, radi se o čovjeku, a ne o listu papira i olovci... Hahaha a i zna se koja stranka upravlja ovim faxom haha
Dragi @ADLER jel te gospođa dekan plaća parama ili u naturi za ovakvu reklamu? :P
Neka nam stranaca, možda nam zbog njih ubace sapun u WC. :D
Ma daj hahaha... I ko ce da drzi ta predavanja na engleskom? Pa oni gore ne znaju sastaviti (cast rijetkim biserima) ni postenu recenicu na bosanskom. Gdje ce se odrzavati vjezbe? Na KCUS kao i do sada a i gore je engleski jezik pojam za sebe.... Treba znaci sve profesore i asistente ili edukovati ili ih zamijeniti novim koji ce znati komunicirati sa strandjerosima.... Tacno se ubio clanak za rubrike "vjerovali ili ne"
Desmozgenesi, ovaj fakultet ne vrijedi ni pišljivog boba kamoli 12.000 KM hahahahaahaha, o majko moja
Diploma Medicinskog fakulteta Sarajevo je priznata u Njemačkoj, Austriji itd. i mnoge moje kolege i poznanici već tamo rade.
Dzaba ti to priznavanje kad studenti nemaju nikakvog znanja jer im se ne prenosi isto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je u ponudi i potražnji. Vidjet ćemo kako budu delali, ne?
Otjerajte i to malo stranih studenata što imamo.
Stranci su studirali i sada studiraju na bosanskom jeziku po 50% nižoj cijeni u odnosu na ovu na engleskom jeziku. Radi se o sasvim novoj i dodatnoj liniji studija.
A jesi ti upro, dobro skontali smo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hebo vas svak
Jesmo mi nakaradna drzava ma ona je najbolja ko zadnji izadje neka ugasi svjetlo
i univerziteti postali fizicki radnici- uzimaju lopatom keš.
Koji strani studenti? Jedino bijeda iz cg.kosova.turske i slicnih vukojebina....al ko bi to pametan platio toliko novac za sarajevo kad moze Zagreb.Ljubljanu.Bec. itd
CG i Turska nije nipošto za nas "vukojebina". Turska ima svjetski poznate univerzitete. Informiraj se prvo. Nikom se neće gledati u zube. Ko plati i bude imao uslove za upis bujrum. Za 50 mjesta će biti više nego dovoljno zainteresovanih.
to ti je sarajevsko poslovanje iz granapa...hoš kupiti ako neš haj razguli...zato nećete nikad u evropu i trhunut ćete dole od mržnje :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lopovluk.
Ipak je ovo drzavni fax i nije lopovluk kad je Ganicev 10000€ medicina to nije lopovluk svaki soson u gradu ima diplomu sa privatnog faxa ako nista ovo ce podic rejting faxa ipak svi znamo da nasi doktori haraju u svijetu sa znanjem
Zašto postoje samofinasirajući studenti? Ima li toga u drugim državama?