Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nigdje ne piše koji je rok za ovaj dio koji se uvodi 20. oktobra.
@doni2018 Pa sigurno je rok kraci nego sto je to vrijeme u kome smo cekali da radovi pocnu i preko 20 godina koje su potrosene a sve je moglo biti uradeno jos juce.Nije bilo interesa.Sad ga itekako ima i od strane premijera i nacelnika Ajnadzica koji itekako ovaj projekat svrstavaju u visoki prioritet
Svaka čast Nenadiću, samo naprijed.
Ovakvi su potrebni drzavi, sposobni, ambiciozni i vrijedni. Samo naprijed Nenadiću, svaka čast. 👏👏
Bravo 👍👏👏
Bravo Nenadicu, idemo jako.
Za vrlo kratko vrijeme gosp.Nenadić riješava najvažnije projekte,usmjerava novac za izgradnju i prioritete.Svaka pohvala na trudu premijera i njegovoj stranci koja je odabrala sposobnog i kvalitetnog premijera.Odličan odabir SBB.
Bravo
Najavljeni radovi mogu da pocnu nema vise prepreka, drago mi je da su ovi sastanci plodonosni i da su dogovori na nivou. Bravo i za opcinu i za kanton.
Odlicno izdata pravosnazna gradjevinska sto znaci radovi mogu da pocnu, bravo jos jednom za azurnost.
Najavljeno je da će uskoro biti potpisan i ugovor sa izvođačem radova, kako bi se započelo s pripremnim i konačnim radovima na uklanjanju ovog objekta. Ponosni na opcinu centar i uposlenike koji se trude da ovaj projekat ozivi
Onaj ko zeli i voli da radi, radice i to sve odraditi do kraja. Opcina Centar je u ovom projektu pokazala kako se sve s dobrom organizacijom moze postici.
Radosna vijest za sve gradjane,znamo koliko ce se sa Prvom transverzalom stanje u saobracaju popraviti i pohvale Opcini Centar koja je istrajno radila na ispunjenju svih potrebnih uslova.
Bravo i veliko bravo za Opcinu Centar koja po ko zna koji put pokazuje sta su to njeni prioriteti i dokazuje kako se sa njima treba ophoditi.Kako je nacelnik Ajnadzic preuzeo vlast i rukovodenje tom Opcinom,stvari su se promijenile na bolje mnogo i gradani su zadovoljniji vise nego su to bili prije 5 godina.Istina vas moze boljeti,ali je istina!
Onaj ko je zao on sve kroz svoje oci gleda po zlu i lose,onaj ko je realan i objektivan onda vidi stvarno i pravo stanje stvari!Cinjenica je da Opcina Centar radi mnogo,cinjenica je da se lavovski posao odraduje,cinjenica je da je transverzala prioritet za sve nas gradane,LAZ je i SPINOVI su sve ove lazne vijesti koje ned.oj.bani 24h i brigade objavljuju-jer su ljubomorni!
Opcina Centar pod ingerencijama nacelnika Nedzada Ajnadzica radi i djeluje apsolutno sve u korist naroda,za narod i ulaze sve u narod.To je jedini i ispravan nacin i put u poslu.Mozete pricati razne lazi i siriti kojekakve podmukle neistine,ali narod necete prevariti i slagati.Iza covjeka su rezultati,iza vas samo losi primjeri i neiskustvo.I to mora da boli.POY
Opcina Centar vec treci put pokusava pronaci zajednicki jezik sa Pennyjem i nadam se da ce ovoga puta to zaista upaliti jer je u interesu svih nas da se ova cesta rijesi vec jednom.Svi su do sad pricali i obecavali i cekamo vec 20 godina,valjda je dosta?!?Sve pohvale za predan rad Opcine Centar