Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesanto je da su uvijek iste fotografije koje se pojave u javnosti prilikom unistavanja pusaka.Bar je to providno,a one se prodaju po Africi.Biznis je to jarane.Ko je budala rezati dobro naoruzanje bez obzira sto je staro.Bas to musicari razumiju,bolja je svaka od motke.
Ovo je cista laz samo da se prodajom orjuzja ne bi nesto zaradilo, ono sto je zastarjelo i neupotrebljivo te opasno za rukovanje odavno je unisteno!
Bosnje se u Sarajevu sekiraju kako da Kojovica i Marijanovica postave za premijera, dok im bande naoruzane dugim cjevima kradu automobile i ubijaju policajce, a podani dovoze migrante u Sarajevo.Sta ce vam oruzije, imate kladionice i dzamije, a omladina u 70% slucajeva ovisnici i narkomani, zdravo drustvo.Sta Vas briga imate drzavu na papiru u kojoj policija ne izlazi iz Sarajeva preko entitetske linije, imate Dzeku i reprezentaciju, gigante
daj te ga u ruke migranata i imat ce te rijesenu migrantsku krizu za par dana
Ili bi se medjusobno porokali ili bi ih posmicali hrvatski granicari i specijalci, ali da, kriza bi bila rijesena
Uđ'te u bilo koja 2 ozrenska salaša, naćete arsenal oružja dovoljan da opremi malo jači i puniji bataljon.Od lahke artiljerije do jurišnih pušaka.A mala su to sela.