Slučajno ili ne
36

Stanivuković: Policija me zove na saslušanje kada trebam predati prijavu o aferi "pelene"

Klix.ba
Draško Stanivuković
Draško Stanivuković
Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković saopćio je danas da nije saslušan u Policijskoj stanici Centar u Banjoj Luci. On je istaknuo da je njegovo saslušanje bilo predviđeno u 12 sati, ali do toga nije došlo.

Dodao je da je njegovo saslušanje dgođeno je za ponedeljak u 13:00 sati.

Stanivuković navodi da ga je prvobitno, u vrijeme odsustva iz BiH, PS Centar obavijestio da će biti saslušan kada bude prisutan u Banjoj Luci, odnosno kada bude u mogućnosti.

Po povratku u Banjaluku, Stanivuković je javljanje u PS Centar najavio za danas, a prijavu Okružnom javnom Tužilaštvu u slučaju afere "Pelene za ponedjeljak u 12 sati.

"Međutim, iz PS Centar je obaviješten da će saslušanje ipak biti održano baš u ponedjeljak u 12 sati. Draško Stanivuković će se u navedeno vrijeme odazvati saslušanju u PS Centar, a slučaj Afere "pelene će biti predat u tužilaštvo u srijedu u 13 sati", naveli su iz Stanivukovićevog štaba.

Podsjetimo, rditelji djece sa poteškoćama u Republici Srpskoj danima se bore protiv pelena albanskog proizvođača, jedinih koje mogu dobiti preko Fonda. Između ostalih, obratili su se poslaniku Stanivukoviću, koji je odmah alarmirao javnost