(Dez)informacije
22

Stanivuković objavio novi video kako je Vukanovića "navukao na tanak led", stigla i reakcija

D. Be.
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković objavio je novi video u kojem prikazuje kako je on zapravio bio "šaptač" informacija, ispostavit će se lažnih ,narodnom poslaniku i žestokom opozicionaru Nebojši Vukanoviću.
Nakon priče o "tajnom sastanku" Stanivukovića u vili Vlade RS-a na Jahorini, banjalučki gradonačelnik je sada objavio i kako je "nasankao" Vukanovića i povodom priče o nepostojećem krovu na teniskom terenu koji je navodno plaćen više od milion maraka.

"Falsifikovana faktura od 1.000.000 KM i opet je bila dovoljna jedna poruka sa nepoznatog broja. Nije poslao ni upit Gradu da provjeri te 'povjerljive i šokantne informacije. Kažu da je brzoplet i naivan, pa me brzopleto i naivno optuži da sam ukrao 1.000.000 КM", naveo je Stanivuković.

Novu "predstavu" možete pogledati u nastavku:


Nije dugo trebalo da ponovo reaguje Vukanović koji je pozvao PDP da se ogradi od Stanivukovićevih, kako je nazvao, podvala i laži.

"Niko se iz PDP-a nije oglasio niti osudio ovakve niskosti i podlosti, a imaju još ponedjeljak rok da se ograde od svog podmuklog pulena, od Borenovića do ostalih funkcionera PDP-a, a ko bude ćutao i ne bude se distancirao od njega do sutra, ponedjeljka 6.3. u ponoć, snosiće posljedice i biti u istom košu, a prva neka se za kanonadu pripremi Mirna Savić Banjac, desna ruka Podmuklog Spletkaroša, skromna podvižnica i trojeručica koja grabi tri plate, u Narodnoj skupšštini, Muzičkoj školi i gradu Banjaluci…", poručio je Vukanović.

On je također istakao da je pretrpio mnogo toga zarad opstanka i jačanja opozicije i pobjede Draška Stanivukovića, ali da je tome došao kraj.

"Svima sam se nesebično davao, borio bez ijedne riječi i uslova, ginuo za Draška 2020, sad Jelenu, ranije Ivanića 2014. i 2018. godine, i ako ništa drugo zaslužio sam poštovanje. Očito da mene i moje saradnike nisu cijenili dovoljno, jer smo se uvijek povlačili zbog opštih stvari i davali punu podršku bez uslova, a sada će morati da nas se plaše, dobro vode računa jer su prepunili čašu", rekao je Vukanović.