Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta drugo očekivati od štovaoca UZP-a
Pa kad smo se međusobno ubijali sta ocekivati od ostalih
E tek sad ću da glasam za Komšića mada mi nije prvi izbir nikad bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljudi moji dragi. Mi iz RH ne da mislimo da je u Srebrenici bio genocid, nego bi javno smaknuo svakoga tko mislil drugačije. Z.M. je jedan običan psiho koji više ne zna što i kako razlučiti svoje stavove u glavi. Lik ima ozbiljnih psihičkih problema.
Kazu da su se Milanovic i Dodik posvadjali zbog ovog i ovakvog stava Milanovica, jer Dodik je vec ranije izjavio da se u Srebrenici desio genocid i da je to sramota za srpski narod !!
Tako je Dzafer-beze! Podignut optuzbu protiv njega jer je napravio krivicno djelo negiranja genocida.
jedan masni ,a drugi masno-cviljavi
Molim nekog od ovih botova koji Bakira optužuju da je izdao reviziju da nam objasne kako bi oni tako pametni proveli taj proces u onakvoj konstalaciji odnosa. Pitam za jarana
Ovi politicari su ko neki đaci u nekoj skoli iz 1950 godine ali svaki samo zna zavaditi narod dabi vladao.Petla li se neko u suvetenitet Hrvtske ? Niko. A eu dok ne kazni hr. I srbiju nece biti mira u bih.
Dzubre smrdljivo!
Djubre
Jel iko ikada cuo nesto pametno od Milanovica? On nema drugog nacina da privuce paznju osim da pravi budalu od sebe…
Ova slika je predivna a pogotovo bi bila odlicna da je kadar slucajno uhvatio granatu 122mm minobacaca kako pada pod noge ovim uglednim ljudima..
Zorangutan opet podivljao 🐵🙈🙉🙊
BRDO BRIJUNI NEMA VIŠE, ŠTO STE IMALI INICIJATIVI IMALI STE
samo srbima i milanovicu pase da sjede na tom brdu
niko ne dize tlak u BH kao miki
mile_ zoranovic, ili mile dodik
Ja nisam vidio glupljeg politicara od njega i samo covijek bez pameti moze nasijesti na njegove gluporije
Hrvatska se kutarisala srba blago njima a za uzvrat dobili bosanske pokatolicene srbe kao sto im je ovaj predsjednik seljacina Duvanjska
rece neko ciji su preci srbi
Beli belaj, sta reci. Da Bog da ti Milanovic bio predsjednik.
Hvala cvibavom narkomanu sto nam olaksava izbor ...