{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SSST Winter Academy za srednjoškolce u januaru 2017. godine

5.1.2017. u 14:55
7
SSST Winter Academy za srednjoškolce u januaru 2017. godine
7
Univerzitet Sarajevska škola za nauku i tehnologiju (Sarajevo School of Science and Technology - SSST) i ove godine učenicima svih srednjih škola u Bosni i Hercegovini pruža jedinstvenu priliku da dožive iskustvo studiranja na SSST-u kroz SSST Winter Academy.
SSST Winter Academy svim zainteresovanim kandidatim potpuno besplatno nudi petodnevni program aktivnosti koje uključuju interaktivne i kreativne kurseve iz kompjuterskih nauka, informacionih sistema, ekonomije, političkih nauka i međunarodnih odnosa, medicine, te engleskog i njemačkog jezika.

Svi polaznici SSST Winter Academyja imaju jedinstvenu priliku uvjeriti se u izvanredne uvjete i mogućnosti studija po svjetskim standardima na SSST-u. Kroz raznovrsne i intenzivne aktivnosti moći će iskazati svoje znanje i vještine, steći nove, uspostaviti kontakte s profesorima i studentima, razmijeniti iskustva i steći svoje prvo lično SSST iskustvo. Winter Academy je prvenstveno osmišljen za učenike četvrtih razreda srednjih škola koji razmišljaju o predstojećem studiju, ali polaznici mogu biti i učenici nižih razreda srednje škole, kao i svi ostali zainteresirani za studij i SSST.

Uz priliku da se istaknu kao ambiciozni, kreativni i izvanredni pojedinci kojima je mjesto među najboljima, polaznici SSST Winter Academyja dobijaju i certifikate o završenim obukama i time priliku da uđu u krug najboljih kandidata i stipendista SSST-a.

SSST Winter Academy 2017 se održava 16. – 20.01.2017. godine sa početkom u 10:00 h na Univerzitetu SSST, Hrasnička cesta 3a, Ilidža, Sarajevo.

Za prijavu na SSST Winter Academy 2017 popunite formular Application Form for WA2017 dostupan na http://ssst.edu.ba/news/ssst-winter-academy-2017, uz obavezno navođenje željenog programa i blagovremeno ga pošaljite na [email protected]

Rok za slanje prijava je srijeda, 11.01.2017. godine.

Slanjem uredno popunjenog formulara postajete polaznik SSST Winter Academyja. Nikakva posebna procedura prijema i oficijelno prihvatanje se neće vršiti. Dovoljno je da se pojavite na SSST-u 16. januara 2017. u određeno vrijeme.

Za sve detalje, program i raspored aktivnosti SSST Winter Academy 2017 pratite www.ssst.edu.ba i oficijelni SSST Facebook page.

Za dodatne informacije kontaktirajte SSST na 033 975 002 /003 i/ili [email protected]

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li se BiH adekvatno i humano odnosi prema migrantima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: