|

Sretnu 2014. godinu želi vam portal Klix.ba!

Sretnu 2014. godinu želi vam portal Klix.ba!
1
Klix.ba
1.1.2014. u 00:00
128
komentara
1

dijeljenja
Sretnu 2014. godinu želi vam portal Klix.ba!
Dragi naši čitatelji, ekipa portala Klix.ba vam želi sretnu 2014. godinu uz želju da vam donese mnogo radosnih i lijepih trenutaka koje ćete pamtiti.
Iza nas je godina koja se nije previše razlikovala od prethodnih, ali bila je to i godina koja nam je i pored svega donijela i radosne trenutke, o kojima u ove blagdanske dane jedino i želimo pričati.

Prošlu godinu obilježio je historijski plasman nogometne reprezentacije BiH na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Danis Tanović je, unatoč nastavku ubijanja kulture u našoj zemlji, na filmskom festivalu Berlinale uspio osvojiti dva Srebrena medvjeda, a JMBG protesti su pokazali da narod ipak zna ustati i boriti se za svoja prava.

Naravno, svaka Nova godina dočekuje se sa novim optimizmom i u vedrom raspoloženju, pa vam tako želimo da vam 2014. godina protekne u takvim tonovima i da nam svima zajedno donese uspjehe na privatnom, ali i društvenom planu.

Neka dobro zdravlje, ljubav, sreća i zadovoljstvo uvijek budu uz vas i u vašoj blizini, a portal Klix, naravno, kao i svih ovih godina bude vaša prva opcija.

Sretna Nova 2014. godina!
Prijavi grešku


Komentari (128)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...