{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sretan Uskrs!

S
23.3.2008. u 08:07
0
0
Sretan Uskrs!
0
Sretan Uskrs!
Danas svi katolici širom svijeta slave blagdan Uskrs. Svim pripadnicima katoličke vjeroispovjesti u BiH i svijetu želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.
Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić uputio je svim vjernicima Uskrsnu poslanicu, u kojoj ih poziva da svim svojim razumom i voljom, na svakom mjestu i svom svojom snagom, čine dobro, njeguju mir i blagostanje. Želim vam od Boga blagosloven i radostan Uskrs, svoj djeci, svim mladim, odraslim i starim. Neka vas uskrsli Gospod obasja svojom milošću i uputi vas na put ljubavi i mira, navodi se u poslanici. Puljić je u poslanici podsjetio da je Uskrs stalni podsjetnik neizmjerne Božje ljubavi prema čovjeku. Koliko god zagazili u zlu, uvijek imamo priliku vratiti se dobru. Nikad ne smetnimo s uma da Bog beskrajno ljubi svakog čovjeka, ali i da beskrajno mrzi svaki grijeh, stoji u poslanici.

Uskrs je najveći blagdan kršćanstva, to je dan uskrsnuća Isusa Krista. Ovo je pomičan blagdan zasnivan na lunarnom kalendaru sličnom, ali ne identičnom hebrejskom kalendaru - u zapadnom kršćanstvu Uskrs uvijek dolazi na nedjelju između 22. marta i 25. marta, a u istočnom kršćanstvu između 4. aprila i 8. maja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: