|

Srednju školu završio u 32. godini i postao savjetnik načelnika u Kotor Varoši

Srednju školu završio u 32. godini i postao savjetnik načelnika u Kotor Varoši
566
D. Be.
15.10.2019. u 15:08
105
komentara
566

dijeljenja
Srednju školu završio u 32. godini i postao savjetnik načelnika u Kotor Varoši Foto: mojabanjaluka.info
Savjetnik načelnika Kotor Varoši za odnose s medijima i član nadzornog odbora novinske agencije SRNA Goran Đurić maturirao je u Srednjoj strukovnoj školi s pravom javnosti u Širokom Brijegu u 32. godini.
Đurić je, kao polaznik, završni ispit polagao od 8. juna do 12. juna 2009. godine. Na tom ispitu iz praktičnog rada dobio je trojku, iz hrvatskog jezika dvicu, a iz "strukovnog sadržaja" je opet bio dobar.

Đurić je rođen 1976. godine, a u Srednju strukovnu školu s pravom javnosti upisao se 13. septembra 2005. godine i to nakon završene OŠ "Rudi Čajavec" u Šipragama. Đurić je i jedan od čelnih funkcionera DEMOS-a u Kotor Varoši, a predstavnik je i Srpske narodne odbrane u Kanadi.

Đurić o ovoj temi nije želio razgovarati, piše portal mojabanjaluka.info. Kratko je rekao novinarima da nema nikakav komentar i da "pišu šta žele".

Srednja strukovna škola s pravom javnosti u Širokom Brijegu ima desetine strukovnih profila. Među njima su ekonomisti, upravni referenti, scenski maskeri i vlasuljari, odjevni tehničari, tehničari nutricionisti... Škola ima filijale u Sarajevu, Banjoj Luci, Zenici, Jajcu, Bugojnu, Novom Travniku, Brčkom, Kiseljaku, Žepču, Bijeljini, Trebinju i u Doboju.
Prijavi grešku


Komentari (105)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...