{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sredinom maja 14. međunarodni turistički rafting na rijeci Krivaji

23.3.2014. u 11:53
0
0
Sredinom maja 14. međunarodni turistički rafting na rijeci Krivaji
0
Sredinom maja 14. međunarodni turistički rafting na rijeci Krivaji
Rafting kluba "Krivaja-Zavidovići" iz Zavidovića od 16. do 18. maja 2014. godine organizuje 14. međunarodni turistički rafting na rijeci Krivaji.
Rafting kreće sa područja općine Olovo, zahvata dio općine Vareš i završava na općini Zavidovići. Rafting kamp je smješten u Dištici, MZ Maoča.

Organizator Rafting klub "Krivaja-Zavidovići" obezbjeđuje prijevoz od Zavidovića do kampa, kao i prijevoz raftera i opreme na sve predviđene etape spuštanja niz rijeku Krivaju. Također organizator obezbjeđuje i učesničke kartice, dva ručka, obezbjeđenje raftinga, medicinsku podršku, a predviđen je i odgovarajući zabavni program.

Ovo je događaj po kojem su Zavidovići posljednjih godina postali prepoznatljivi i koji svake godine posjete brojni učesnici iz BiH, susjednih zemalja pa i šire. Također, radi se o događaju koji pored toga što ima za cilj očuvanje prirode ima i turistički značaj jer promoviše ogromne turističke potencijale ovog dijela Bosne i Hercegovine.

Rafteri koji su do sada posjećivali ovaj rafting nikada nisu bili uskraćeni za ekstremno uzbuđenje na vodi i rijeku Krivaju karakterišu kao jednu od najboljih rijeka u Bosni i Hercegovini za ovu vrstu sporta i zabave.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: