{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Spreman projekat izgradnje 134 stambene jedinice u Doboju

S
10.11.2014. u 16:08
0
4
Spreman projekat izgradnje 134 stambene jedinice u Doboju
0
Spreman projekat izgradnje 134 stambene jedinice u Doboju
Vlada Republike Srpske i Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica imaju spreman projekat izgradnje 134 stambene jedinice za potrebe korisnika alternativnog smještaja u Domu penzionera u Doboju, čija je vrijednost veća od 5,1 milion KM, rekao je Srni pomoćnik resornog ministra Nenad Đokić.
"Planirali smo da postojeći Dom penzionera u Doboju saniramo i adaptiramo za 50 stambenih prostora, a vrijednost radova je 2,8 miliona KM", rekao je Đokić.

On je podsjetio da je Vlada Republike Srpske za potrebe realizacije ovih projekata u julu usvojila odluku o kreditnom zaduženju kod Razvojne banke Savjeta Evrope.

Đokić očekuje da će na nekoj od radnih sjednica novog saziva Narodne skupštine Republike Srpske biti usvojena odluka o ovom kreditnom zaduženju da bi se krenulo u realizaciju ovih projekata.

On je naveo da trenutno 118 porodica ili oko 280 osoba boravi u Domu penzionera u Doboju.

Govoreći o trenutnom problemu nedostatka grijanja u Domu penzionera u Doboju, Đokić je uvjeren da će taj problem ubrzo biti riješen kada se reguliše problem dovoda struje do podstanice.

On je rekao da bi samo sitni radovi u Domu penzionera u Dobiju iznosili više od 104.000 KM, dok bi rekonstrukcija krova koji trenutno prokišnjava zahtijevala znatno veća sredstva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: