BiH
0

Sportina group se uključila u 'Zagrljaj podrške'

FENA
Rukovodstvo i uposlenici Sportina Group u BiH koja zastupa brendove kao što su Tom Tailor, Tally Weijli, Orsay, Morgan, Vero Moda i xyz u sedam trgovina u Sarajevu su odlučili dati svoju podršku kampanji 'Zagrljaj podrške'.

Izlozi trgovina Tom Tailor, Tally Weijli i Orsay, sve tri smještene u centralnoj pješačkoj zoni u Sarajevu, u Ulici Ferhadija, u potpunosti su posvećeni kampanji 'Zagrljaj podrške' kojom se u organizaciji Asocijacije udruženja pacijentica/pacijenata oboljelih od raka dojke i Udruženje onkologa BiH pokušavaju prikupiti iznosi za kupovinu dva mobilna mamografa.

Prolaznici u Ferhadiji su zainteresirano promatrali mladi tim ove kompanije koji je odjeven u oficijelne majice kampanje pozivao humanitarne brojeve telefona te na taj način dao svoj doprinos ovoj kampanji.

Podsjećanja radi telefoni 090 291 002 (za korisnike BH Telecoma), 092 890 800 (za korisnike HT Mostara) i 1412 (za korisnike Telekoma Srpske) u opticaju su tokom cijele kampanje koja traje do 31. decembra.

Za subotu 3. novembar Sportina Group najavljuje veliku akciju u svojim trgovinama: naime, dio prodaje koji se ostvari taj dan, koji je inače najaktivniji shopping dan u sedmici, bit će doniran Asocijaciji za brigu o pacijenticama/pacijentima oboljelim od karcinoma dojke u BiH.

U svih sedam trgovina su također postavljene kutije za donaciju za kampanju 'Zagrljaj podrške'.