Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto primjera kako danasnje drustvo muti dvije cure izgubise zivot a ovaj majmun setka po novom sadu umjesto u bih e politiko e bakire da su vasi nastradali on bi vec ubijen bio glup narod sta drugo reci
zamisli kakva ofajla moras biti s ovakvim da hodas
provalija
Odron
15 godina, ništa manje
brzo i efikasno nema sta
na porođaju se dijete malo išamara, ovog su bejzbolkom tukli izgleda vidi kako je coskast ispao
Koliko treba da se ovaj magarac izruci u BiH.Drzava ga stiti.
da ima ista u njemu ljudsko rekao bi zajebite vi to eto mene tamo. da mu otac ista valja otisao bi po njega i doveo ga. vi ste olicenje zla, eto gledajte kako zlo izgleda.
Na koga je vako ruzan?
na oca jasmina
Previše je hajke oko ovog mladića. Pogriješio je, kriv je, to stoji, ali pojedini pozivaju na linčovanje i sakaćenje, pa gdje to vodi?
Jel ti mozda dobar drug? I treba sve to uraditi, jer niko nije iznad zakona. Htio je pobjeći i nadao se da nikad neće odgovarati za ono što je uradio. Ugasio je dva mlada života zbog svoje bahatosti i nek odgovara za to.
@davidoff_sa Čovjek se prepao, svako bi, uradio je ono što je mislio da je najbolje u tom trenutku, pogriješio je. Odležaće i to je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mnogo ste brzi sa tim spisima ......da je nesto drugo u pitanju ekspresno bi se rijesilo........
@LGBitisemora bili smo svjedoci da se neke stvari ekspresno rjesavaju.....i to mnogo komplikovanije nego ovo.....
@LGBitisemora promasila si temu
Zenica destet tona krompira za mjesec dana sa tupim nozem oguliti
MA NEK GA ROKNU SRBI SRAM GA BILO STA JE URADIO☝️️
zlo izbija iz njega. moj jasmine sta ovo napravi.
Jel ovaj retard izručen ili nije?