{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Špirić razgovarao sa ambasadorkom Slovenije pri UN

S
20.5.2008. u 10:28
0
0
Špirić razgovarao sa ambasadorkom Slovenije pri UN
0
Špirić razgovarao sa ambasadorkom Slovenije pri UN
Predsjedavajući Savjeta ministara BiH dr Nikola Špirić sastao se u Njujorku sa ambasadorkom Slovenije pri Ujedinjenim nacijama Sanjom Štiglic.
Predsjedavajući Špirić je ambasadorku Štiglic informisao o pomacima koji su u proteklom periodu ostvareni u BiH, kao i o pitanjima koja su i dalje ostala neriješena. Špirić je sa zadovoljstvom konstatovao da su ti pomaci dovoljni za potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju. Tom prilikom je naglasio da je veoma važno da taj sporazum bude potpisan 16. juna, jer bi dalje odlaganje slabilo evropsku ideju unutar Bosne i Hercegovine.

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH je ambasadorki zahvalio za svu podršku koju Slovenija u kapacitetu predsjedavajuće Evropskom unijom pruža Bosni i Hercegovini.

Ambasadorka Štiglic je izrazila zadovoljstvo zbog napretka koji je BiH ostvarila u prethodnom periodu, a koji je potvrđen i na sjednici Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija. Naglasila je da će za Bosnu i Hercegovinu poslije potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju uslijediti izuzetno zahtjevan period i izrazila uvjerenje da će BiH biti sposobna da savlada te izazove.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: