{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Špirić razgovarao sa ambasadorkom Slovenije pri UN

S
Sarajevo-x.com
20.5.2008. u 10:28
0
0
Špirić razgovarao sa ambasadorkom Slovenije pri UN
0
Špirić razgovarao sa ambasadorkom Slovenije pri UN
Predsjedavajući Savjeta ministara BiH dr Nikola Špirić sastao se u Njujorku sa ambasadorkom Slovenije pri Ujedinjenim nacijama Sanjom Štiglic.
Predsjedavajući Špirić je ambasadorku Štiglic informisao o pomacima koji su u proteklom periodu ostvareni u BiH, kao i o pitanjima koja su i dalje ostala neriješena. Špirić je sa zadovoljstvom konstatovao da su ti pomaci dovoljni za potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju. Tom prilikom je naglasio da je veoma važno da taj sporazum bude potpisan 16. juna, jer bi dalje odlaganje slabilo evropsku ideju unutar Bosne i Hercegovine.

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH je ambasadorki zahvalio za svu podršku koju Slovenija u kapacitetu predsjedavajuće Evropskom unijom pruža Bosni i Hercegovini.

Ambasadorka Štiglic je izrazila zadovoljstvo zbog napretka koji je BiH ostvarila u prethodnom periodu, a koji je potvrđen i na sjednici Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija. Naglasila je da će za Bosnu i Hercegovinu poslije potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju uslijediti izuzetno zahtjevan period i izrazila uvjerenje da će BiH biti sposobna da savlada te izazove.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: