{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Spasimo Emraha Fejzića i Fahira Škiljana

F
25.12.2009. u 12:37
0
1
Spasimo Emraha Fejzića i Fahira Škiljana
0
Spasimo Emraha Fejzića i Fahira Škiljana
Fahir Škiljan
Udruženje građana Đerđef, JOB Unija veterana Jajce i Udružena mreža nevladinih organizacija s područja Srednjobosanskog kantona (SBK) zajedno organiziraju akciju prikupljanja pomoći za dvoje oboljelih.
Riječ je o teško bolesnom Emrahu Fejziću (15) iz Bugojna kojem su ljekari preporučili dalje liječenje u Zagrebu, i Fahiru Škiljanu (21) iz Biokovine kod Jajca, čija je nada u transplantaciji jetre, koja bi se trebala obaviti u Njemačkoj.

U BBI banci je otvoren žiroračun za uplate građana koji žele pomoći Emrahu Fejziću. Broj je 141-060-0009-0971-35. U organizaciji bugojanskog Udruženja žena Đerđef novčani prilozi za pomoć ovom dječaku prikupljaju se i danas na nekoliko štandova koji su postavljeni u centru grada.

Pozivom na brojeve telefona BH Telecoma 090 291 068 i HT Mostar 092 890 867 svi zainteresirani mogu donirati 2 KM za liječenje Emraha Fejzića i Fahira Škiljana.

Inicijatori akcije nadaju se da će građani, kao i bezbroj puta do sada, pokazati humanost i da će pozivom spomenutih brojeva telefona, odnosno novčanim prilozima i u akcijama koje se planiraju provesti u narednim danima, pomoći u spašavanju dvaju mladih života.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: