{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Španci očistili od smeća centar Bosanskog Grahova

F
1.8.2015. u 16:28
413
104
Španci očistili od smeća centar Bosanskog Grahova
413
Kako Bosansko Grahovo već mjesecima ima problema sa smećem, župnik Drvara i Bos. Grahova don Davor Klečina, stupio je u kontakt s grahovskim načenikom i direktorom komunalog poduzeća, te ponudio pomoć mladih Španaca koji su u Drvaru u organizaciji tamošnje katoličke župe, od 24. do 31. jula boravili na radnom kampu.
Zahvaljujući direktoru "Hercegbosanskih šuma“ Kupres Drašku Brniću, Špance je iz Drvara u Grahovo i nazad prevezao autobus grahovske Šumarije, a lokalno komunalno poduzeće osiguralo je dovoljan broj rukavica i vreća za smeće te vodu.

Također je na zamolbu organizatora ove inicijative, upućenu lokalnoj Policijskoj postaji i komunalnom poduzeću, omogućen izlazak na ulice kamiona koji su natovarili i odvezli na deponij prepune kontejnere sa smećem.

Prema informacijama don Davora Klečine, mladi Španci su temeljito počistili ulice središta grada - posebno površine uz kontejnere prepune smeća - te ispraznili kante za smeće koje se mjesecima nisu praznile.

Iako je akcija bila najavljena dan ranije preko društvenih mreža, gostima iz Španjolske – uz pokojeg pojedinca – nije se u čišćenju ulica nitko drugi priključio od domaćih stanovnika, posebno mladih. No ni to nije smetalo mladim Špancima da uz pjesmu i dobro raspoloženje, temeljito počiste središnju gradsku zonu i akciju privedu kraju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: