{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Solidarnost članova NVO Svjetlo: Uručena pomoć Denisu Barti

6.10.2014. u 15:35
0
0
Solidarnost članova NVO Svjetlo: Uručena pomoć Denisu Barti
0
Članovi NVO altruista Svjetlo su uručili donaciju u iznosu od 200,00 KM, Denisu Barti, slijepom dječaku za liječnički tretman u Italiji.
Donacija je uručena na Bajramskom druženju, u kojem je i Denis učestvovao svirajući klavijature, a koje je organizirano za članove NVO altruista Svjetlo.

"Denis je naš drug. Učestvuje volonterski na mnogobrojnim našim događajima i drago mi je da smo mu mi članovi NVO altruista Svjetlo mogli pomoći i finansijski. To mi stalno radimo kada imamo prodajne izložbe za Bajram i drago nam je da i mi možemo pomoći", izjavio je Mirsad Smajjić, član NVO altruista Svjetlo.

NVO altruista Svjetlo je u povodu Kurban bajrama, u periodu od 01. do 03. oktobra održala je prodajnu izložbu ručno rađenih radova nastalih u "ArT LiNe" radionici.

Tom prilikom ostvaren je prihod od 671,00 KM. Od prikupljenog prihoda dio novca se usmjerava za naknade polaznicima art radionice, kupovinu materijala za art radionicu i humanitarne aktivnosti.

Ovoga puta donacija je upućena za Denisa Bartu, slijepog dječaka, koji već godinama samostalno svira i pjeva, koji od maja mjeseca 2014. godine odlazi na liječnički tretman u cilju eliminisanja epi napada u Italiju, a jedan liječnički tretman, uključujući putne troškove iznosi 3.200,00KM. Ljekarski konzilij garantuje da će nakon četiri tretmana epi napadi prestati u narednih pet godina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: