BiH
80

Soft Skills Academy po treći put, od 1. do 3. novembra

Klix.ba
Soft Skills Akademija već treću godinu u organizaciji EESTEC LC Sarajevo pruža priliku svim ambicioznim studentima da unaprijede svoje vještine i steknu prednost nad konkurencijom na tržištu rada. Akademija će se održati od 1. do 3. novembra.

Soft Skills Academy je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti. Radionica se ove godine održava po treći put i organizuje se za sve studente koji studiraju na visokoškolskim ustanovama u Sarajevu.

Pravo učešća će imati 40 odabranih kandidata koji će slušati soft skills treninge koje će držati treneri sa višegodišnjim iskustvom. Po završetku radionice učesnici dobivaju certifikat i CV dodatak, koji će moći priložiti prilikom apliciranja za posao, praksu ili stipendiju.

Prijavite se za učešće na radionici do 22. oktobra popunjavanjem obrazca na zvaničnoj stranici Akademije www.softskillsacademy.ba.