{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Soft Skills Academy po treći put, od 1. do 3. novembra

29.9.2014. u 20:00
80
1
Soft Skills Academy po treći put, od 1. do 3. novembra
80
Soft Skills Academy po treći put, od 1. do 3. novembra
Soft Skills Akademija već treću godinu u organizaciji EESTEC LC Sarajevo pruža priliku svim ambicioznim studentima da unaprijede svoje vještine i steknu prednost nad konkurencijom na tržištu rada. Akademija će se održati od 1. do 3. novembra.
Soft Skills Academy je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti. Radionica se ove godine održava po treći put i organizuje se za sve studente koji studiraju na visokoškolskim ustanovama u Sarajevu.

Pravo učešća će imati 40 odabranih kandidata koji će slušati soft skills treninge koje će držati treneri sa višegodišnjim iskustvom. Po završetku radionice učesnici dobivaju certifikat i CV dodatak, koji će moći priložiti prilikom apliciranja za posao, praksu ili stipendiju.

Prijavite se za učešće na radionici do 22. oktobra popunjavanjem obrazca na zvaničnoj stranici Akademije www.softskillsacademy.ba.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: