{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SNP "Izbor je naš" poziva ministra unutrašnjih poslova RS-a da podnese ostavku

S
Sarajevo-x.com
22.2.2008. u 10:05
0
0
SNP "Izbor je naš" poziva ministra unutrašnjih poslova RS-a da podnese ostavku
0
SNP "Izbor je naš" poziva ministra unutrašnjih poslova RS-a da podnese ostavku
SNP "Izbor je naš" traži od ministara unutrašnjih poslova RS-a, Čađe, da podnese ostavku na to ministarsko mjesto, saopšteno je danas iz ovog pokreta.
Razlog je u tome, kako se navodi u saopštenju, što je policija koristila suzavac i upotrebljavala prekomjernu silu na srednjoškolce i studente, koji su juče u Banjoj Luci protestovali protiv jednostranog proglašenja nezavisnog Kosova.

"Pokret je na dan proglašenja lažne države Kosova, pozvao srpski narod da na miran i dostojanstven način izrazi svoje nezadovoljstv i neprihvatanje protivpravne odluke. Danas kad cijeli srpski narod progovara protiv nepravde, organi bezbjednosti treba da sa opreznošću i razumjevanjem priđu tim mladim ljudima. U njihovim srcima su se javili Miloš i Lazar, heroji zahvaljujući kojima smo danas to što smo oduvjek bili, Srbi." ističe se u saopštenju.

"U drugim prilikama osudili bi ovakve izgrede, ali mladi ljudi su emotivno reagovali i zato nas njihova reakcija ne čudi, pa otimaju nam Kosovo, srce srpstva. Valjda oni koji u tome učestvuju, nisu očekivali da će im srpski narod aplaudirati.

Nema profesije, pa ni policijske, ni novinarske, niti neke druge koja isključuje rodoljublje. I to je dobro. Zato pokret SNP – IZBOR JE NAŠ, poziva sve na saradnju kako bi se izbjeglo sve što je loše, a ostvarilo dobro", saopšteno je.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: