Snijeg uništio automobil u centru Bijeljine

S
SRNA
17.12.2012. u 15:06
0
0
Snijeg uništio automobil u centru Bijeljine
0
Snijeg uništio automobil u centru Bijeljine
Automobil Peugeot uništen je danas u centru Bijeljine kada je na njega sa zgrade pala velika količina snijega, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.
Vozilo je uništeno na parking-prostoru u Ulici Meše Selimovića, broj 32, a vlasništvo je osobe čiji su inicijali S.M. iz Bijeljine.

Vlasnik automobila prijavio je slučaj policiji.

Načelnik bijeljinske komunalne policije Miodrag Đukić rekao je Srni da je komunalna policija izvršila uviđaj i da će biti pokrenut prekršajni postupak protiv vlasnika zgrade.

"Radimo na pokretanju postupka zbog prekršaja iz komunalnog reda jer nije očišćen snijeg kako je to zakonski predviđeno. Utvrđujemo podatke o tome ko je vlasnik zgrade kako bi bio pokrenut postupak zbog nečišćenja snijega", rekao je Đukić.

On navodi da su sva pravna lica, vlasnici trgovinskih, zanatskih, ugostiteljskih radnji, kao i fizička lica, dužna da uklone snijeg ispred svojih poslovnih objekata u širini od dva metra i u dužini objekta.

Đukić je podsjetio da su predviđene kazne za nečišćenje snijega i leda ispred poslovnih objekata za pravna lica od 1.000 KM do 1.500 KM, za odgovorno lice u pravnom licu od 150 do 200 KM, za vlasnike trgovinskih, ugostiteljskih, zanatskih radnji od 800 do 1.000 KM, a za fizička lica od 70 do 90 maraka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: