Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO JE DA PADA PA CE KOLIKO TOLIKO POKRITI OVU PRLJAVSTINU I SMECE PO GRADU KAKO TRENUTNI GOSTI EYOF- a NEBI SVE TO UOCILI SKROZ RUZAN UTISAK PONIJELI ODAVDE. ZALOSNO JE DA KJP NIJE BIO U STANJU CISTERNAMA KOLIKO TOLIKO OPRATI ULICE I PRLJAVSTINU KAO I POKUPITI SMECE PO STAJALISTIMA JAVNOG PREVOZA
Lijepo, ipak Olimpijada nije ista bez snijega, samo da se jos KJKP malo angazuje, jer ipak 10cm snijega nije mnogo. Nemojte da nam se djeca smiju ;)
USPOREN JE SAOBRAĆAJ ZA GRAĐANE AL NE I ZA SDA LIMUZINE
Nista ljepse nema od gustog snijega u nasem Sarajevu.
joj slika amaterskih pa sta je ovo
neka bijelig
bijelog* ☻
Kod nas snijeg padne, odmah kolaps. Boze sacuvaj
Kod nas snijeg padne, odmah kolaps. Boze sacuvaj
olimpijski duh se vratio
Treba li vam iz drugih kantona poslati ralice !?
Fuj vremena
18,7% tesko podnosi snijeg Da je pjescana oluja dobro bi se adaptirali
kako si pametan tako?
@Voosool jesi li ti prirodno imbecil ili si se skolovao za to ?????