{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Snabdijevanje strujom još nije normalizovano

F
FENA
6.3.2015. u 17:12
0
4
Snabdijevanje strujom još nije normalizovano
0
Snabdijevanje strujom još nije normalizovano
Ekipe Javnog preduzeća Elektroprivreda BiH uspjele su otkloniti veliki broj kvarova uzrokovanih obilnim snježnim padavinama, ali snabdijevanje električnom energijom još nije normalizovano na svim područjima zahvaćenim nevremenom, saopćeno je iz tog preduzeća.
U Tuzlanskom kantonu oko 6.800 kupaca u općinama Kladanj, Sapna, Banovići, Tuzla, Srebrenik, Lukavac, Čelić i Živinice nije snabdjeveno električnom energijom.

U Zeničko-dobojskom kantonu bez napajanja električnom energijom još je oko 6.000 kupaca, a od toga je najveći broj (3.700) u Olovu, te u Zavidovićima 1.000 kupaca.

U Srednjobosanskom kantonu još postoje manji kvarovi na distributivnoj mreži, a u Kantonu Sarajevo bez električne energije je područje Nišića, Vrapče i Medojevići.

U Hercegovačko-neretvanskom kantonu bez napajanja električnom energijom su naselja u Podveležju, te Ruište, Vranjevići, Svačići, Obradovići, Čomori, Kamena, Žulje, Jasena i Rabina.

Ekipe JP Elektroprivreda BiH neprekidno su na terenu i rade na otklanjanju kvarova, saopćila je Služba za komunikacije JP Elektroprivrede BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: