Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da sekretaricama nista ne fali,rudari su nebitni...
@simulant al što se taslače,malo je reć.
Ma boli njega ,ona,stvar sto je smjenjen...dobar je par miliona kao i svi predhodni...
sti bi to radio kad neradom plata lijepo lijeze na racun inace pouzdan kadar za gradane BiH
Ovaj čovjek je bez ikakvih skrupula. Da on nema trunku odgovornosti da se sam skloni nakon poražavajućih slika rudara koji plaču i mole, gdje su dovedeni u mizeran socijalni položaj, ispod svih granica ljudskog dostojanstva.
Pustite covjeka, smjenite rudare...mozda je do njih ??
ma sta briga Nevada i Kuku za stanje u rudnicima..bitni da j enjega kuko postavio da bi njima biko dobro
Ubaciti smrada u rudnik i zatvoriti nekoliko dana da vidi kako je
Srbin?
@Beg-Sultan ti mali, citaj knjige i otvori oci kao sto ti je @komunizam rekao. Sta ne pije vode ? Pa sine dragi pogledaj koje su sve kompanije bile prije rata i koliko su izvozile, a pogledaj sada sta je ostalo od tih istih preduzeca i kompanija, a gdje su pare te ? pa sine moj dragi kod ove 3 i njihovih vazala i njihovih prethodnika.
Jedan od 500 000 uhljeba...al' nek ste mu sliku objavili,sad će u Banovićku direkciju i jbga se...plata dobra ali redovna...obezbijedio je i unučad svoje unučadi...pishaj po sirotinji,ionako su glasali za njega!
o ovaj novi garant rodbina od asima sarajlica hahahahahahahaa konobarska femilija
Cuj smjena, kakva ba smjena.. GDJE SU OPTUZNICE? GDJE SU HAPSENJA?? KO JE KRIV ZA MILIONSKI KRIMINAL???
Za kaznu biće direktor BH telekoma, e eto ti ga sad
Rudnik Mramor nije na prodaju, Kreka nije na prodaju. Neće te imati gdje spaljivati ugalj. U Tuzli sigurno nećete.
Dovoljno mu je vidjeti facu pa nije tesko skontati njegovu sposobnost upravljanja jednim takvim privrednim sektorom.Vjerojatno su slicnog mentaliteta i oni koji su ga imenovali na tu funkciju pa cak i mnogo.losijeg.
A kad vidis facu Damira Masica i Nermina Niksica, sta vidis ?
Jesu ubrzali da razjebu Rudnike. Al skočit će im Tuzal u stomak. Džaba se Sinan Husić prodao za dva radna mjesta u Elektroprivredi. Utakmica tek sad počinje, još stoji spomenik Husinskoj buni u Tuzli kao opomena.
Dzaba i novi direktor, kada rudnik vec 10 godina ide u gubitku i gdje radnici primaju plate a neplacaju ni marke poreza. I sta sada da novi direktor uvede poreze opet ce rudari izaci na ulice i rudnike i strajkovati.
Nisu oni njega skinuli jer brinu za rudnik, vec zato sto je PDA