Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lafcioglu, najveca lafcina medju profesorima 😂😂
Svaka čast profesoru i ne mogu shvatiti, da neko i pomisli da ovakav čovjek ne zaslužuje nagradu?Eto, očita primjera u kakvom društvu živimo?Kolika je vrijednost profesor, potvrđuju potpisi njegovih studenata na uglednim fakultetima!Ili možda neko misli da bi nagradu trebala dobiti Brunclikova koja emotivno govori Sarajlijama"ko će da vas voli, kao ja"???!
Dodjite i iskusite zivot u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni. Postanite hrabri vitez, bogati trgovac, vjesti zanatlija ili mudri vladar. Mozda osvojite i srce neke otmjene dame plemicke krvi... http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
Ono sto je odavno postalo problem ovog drustva je gajenje neke ljubavi i simpatija prema Turskoj i Austriji. Ne znam koji mentalno zreo covjek moze gajiti ljubav prema okupatorskim zemljama.
Ja sam čuo profesore da si ti bog za kompjtere.
neira kurtovic guzis li sa bloke i mates
A možda, bi Plaketu trebali dobiti sarajevski profesori, koji su honorarno angažirani na fakultetima u Travniku, Kiseljaku, Konjicu, Logosu, Brckom.. , koji tamo tako dobro objasne i poduče studente matematiku, da prolaznost bude 99,3%????
Jaki su i u Bosni nema šta...evo izgleda da je i Zlajin mali Gulenov fan.
Noć vještica, dan mrtvih, a ona se obuče kao sexy sobarica... Zna li ovde iko gdje udara?
niste valjda od Skake i Ive Komsica ocekivali nesto pametno osim da vire iz necijeg pakaša ...
Dragi novinari, Kad napisete: "Dablin, Irska", onda ne mozete napisati: "Cambridge, SAD". ili po Vuku ili ne...odlucite se...
To je najmanje vazno u cijeloj prici.
Ivo Komšić na aparatima
----Zlatko Salko Lagumdžija, Brown Univerzitet (Providence, SAD Eto gdje žive i rade djeca onih KOJI ZAPOŠLJAVAJU Čovjeka u BiH :)))))
snašao se čovjek. kraj citata
@andres_iniesta_2 Kako i ne bi: Ima čak dva imena, prvo SLUČAJNO od oca, drugo od djeda, a očito zajedno smo JAČI !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nisam upucen? je l ovo opet nesto na tragu drzavnog udara u turskoj i gulenovih skola?!
Kakva ba matematika i fizika u islamskoj državi ?? Vidiš kako je to sve podlo i sistematski ubaćeno samo da se Sarajevo suprostavi ostalim tvrđama islama u svijetu kao što su KAiro, Raqqa, Afganistan, IRan itd. MI ćemo akobogda živjeti od posredovanja između IRana i EU a ne od nekakve da prostiš matematike i fizike, ahahahhahahahahhahahahhahahahhahhahahahahhaha. :)
NAma treba samo ovo, kakva ba matematika i fizika ????? https://static.klix.ba/media/images/vijesti/161101003.6_xl.jpg