{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Slogan "Završimo započeto" vrijeđa razum hrvatskih birača

F
11.9.2008. u 12:47
0
0
Slogan "Završimo započeto" vrijeđa razum hrvatskih birača
0
Slogan "Završimo započeto" vrijeđa razum hrvatskih birača
Reagirajući na najavu HDZ-a BiH da će predizborna kampanja te stranke što se tiče novca biti racionalna, te da će većina sredstava predviđenih za tu svrhu biti donirana institucijama koje skrbe o socijalno ugroženim kategorijama, HSP BiH Đapić-dr. Jurišić u svom priopćenju navodi da prvi dani kampanje ukazuju da neće biti ništa od toga.
"Broj jumbo plakata s porukama HDZ-a BiH je toliki, napose u Mostaru, da je i onim neupućenim jasno da su za ti bila potrebna ogromna sredstva (vjerojatno veća i od dozvoljene kvote za lokalne izbore), te da ni o kakvoj racionalnoj kampanji nema niti primisli", navodi se u HSP-ovom priopćenju.

HSP BiH Đapić-dr. Jurišić tvrdi kako slogan HDZ-a BiH "Završimo započeto" vrijeđa razum hrvatskih birača, jer se za vrijeme vladavine HDZ-a BiH nastavilo iseljavanje i dekonstituiranje Hrvata u BiH, opljačkan je hrvatski naroda kroz privatizaciju, uništeni su mediji na hrvatskom jeziku, te je razbijeno nacionalno jedinstvo Hrvata u BiH.

"Ovaj tužni popis može se nastaviti gotovo u nedogled, jer sve ovo su samo 'najznačajniji projekti' HDZ-a BiH koje su započeli. Zato na njihovu poruku odgovorimo jednom razumnom: 'Završili smo s vama!' ", navodi se na kraju priopćenja za javnost HSP-a BiH Đapić-dr. Jurišić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: