Zbog utakmice sa Portugalom
0

Slavuj se kladio na BiH i izgubio 200 KM

Sarajevo-x.com
Slavko Jovičić (Foto: A. Panjeta)
Slavko Jovičić (Foto: A. Panjeta)
Slavko Jovičić, poslanik SNSD-a u Parlamentarnoj skupštini BiH izgubio je 200 KM jer se kladio da će nogometna reprezentacija BiH pobijediti portugalsku reprezentaciju.

“Kladio sam se sa prijateljem da će BiH pobijediti i u Lisabonu i na Bilinom polju u Zenici. Nažalost, izgubio sam opkladu i morao sam dati 200 KM. Nije mi za 200 maraka, nego što mi taj prijatelj „skače po glavi“ i zeza me što sam izgubio opkladu. Rekao sam mu „evo ti još 100 KM samo šuti“, kazao je u izjavi za Sarajevo-x.com Jovičić.

Inače, i prije utakmice Jovičić je izjavljivao da je ubjeđeniji nego ikada da će BiH eliminisati Portugal i plasirati se na Svjetsko prvenstvo i to zbog srpsko-bošnjačko-hrvatskog inata.

"Kad nas svi potcijene, kad niko ne vjeruje da se u BiH može desiti bilo šta pozitivno, kad je recesija svugdje u svijetu, kad gaće nosimo 20 godina na štapu, ovaj put, svi zajedno ponijećemo zastavu ove zemlje i postaviti je na jarbol učesnika SP-a. Tražimo samo stvari koje nas razdvajaju. Ovo je prvi put da imamo ogromnu šansu za prosperitet i pozitivnu promociju države. Ponoviću, zbog toga sam siguran da ćemo eliminisati Portugal i nadam se najboljem za našu reprezentaciju", kazao je Jovičić prije utakmice u izjavi za medije.