Jednoglasno
4

Slaven Zeljko novi predsjednik mostarskog HDZ-a

R. D.
Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH
Na današnjoj konstituirajućoj sjednici Gradskog odbora HDZ Mostar za novog predsjednika jednoglasno je izabran Slaven Zeljko. Dopredsjednici u četverogodišnjem mandatu bit će Ivan Zelenika, Damir Šunjić, Kažimir Miličević i Damir Knezović.

Zeljko je dugogodišnji je član stranke, predsjednik Mladeži HDZ-a BiH u jednom mandatu, obnašao je dužnost savjetnika bivše predsjedavajuće Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidije Bradare, a na funkciji mostarskog predsjednika zamijenit će Damira Džebu.

Konstituirajućoj sjednici pristvovao je i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, koji je čestitao novoizabranim članovima, ali i novom vodstvu, te im je poželio puno uspjeha u radu.

Čović je također je kazao kako će uvijek biti podrška Gradskom odboru HDZ-a BiH Mostar, u svim projektima i budućem zajedništvu i zajedničkom djelovanju, a predsjedniku Gradskog odbora uvijek na raspolaganju u najdirektnijoj komunikaciji.

Gradski odbor HDZ BiH Mostar će na svojoj sljedećoj sjednici izabrati izaslanike koji će sudjelovati na izbornoj skupštini Kantonalnog odbora HNK koja bi se trebala održati naredne sedmice.