{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skupština RS-a sutra o toku reforme policije u BiH

F
10.4.2007. u 09:54
0
0
Skupština RS-a sutra o toku reforme policije u BiH
0
Skupština RS-a sutra o toku reforme policije u BiH
Nastavak Osme sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, na kojoj će poslanici razmatrati informacije predstavnika političkih stranaka o toku razgovora vezanih za proces reforme policije u BiH, održat će se sutra, 11. aprila, u Banjoj Luci.
Poslanici će razmatrati i preostale tačke dnevnog reda skupštinskog zasjedanja, prekinutog 30.marta, među kojima je i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o privatizaciji državnih stanova, koji su predložili poslanici SNSD-a Krstan Simić i Nikola Baštinc, kao i Orijentacioni program Skupštine za ovu godinu.

Bit će riječi i o Prijedlogu odluke o kriterijumima za ocjenu razvijenosti općina u RS-u, o izvještaju o realizaciji Programa rješavanja problema raseljenih oosba, povratnika i izbjeglica za 2006. godinu i o izvještaju o radu Pravobranilaštva RS-a za prošlu godinu.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja prema Svjetskoj banci - Međunarodnoj asocijaciji za razvoj za dodatno finansiranje po Projektu razvoja zajednica i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja prema Vladi Republike Austrije po Projektu "Izgradnja sistema vodosnabdjevanja i kanalizacije i upravljanja čvrstim otpadom u općini Gradiška".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: