{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skupština RS-a sutra o strategiji obnavljanja robnih rezervi

F
FENA
20.10.2008. u 10:55
0
17
Skupština RS-a sutra o strategiji obnavljanja robnih rezervi
0
Skupština RS-a sutra o strategiji obnavljanja robnih rezervi
Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske razmatrat će 21.oktobra, u nastavku sjednice u Banjoj Luci, Srednjoročnu strategiju obnavljanja i razvoja robnih rezervi u Republici Srpskoj u periodu 2009.-2014. godine, te Konsolidovani izvještaj o izvršenju entitetskog budžeta za prvih šest mjeseci ove godine.
Na dnevnom redu sjednice, koja je prekinuta 16.oktobra, više je izvještaja, među kojima i izvještaj o realizaciji Programa rješavanja problema raseljenih, povratnika i izbjeglica za prvih šest mjeseci ove godine i izvještaj o saradnji institucija RS-a s Haškim sudom od 1.aprila do 30. juna ove godine.

Bit će razmatran i izvještaj Komisije za hartije od vrijednosti o radu i stanju na tržištu hartija o vrijednosti za 2007.; izvještaji Agencije za osiguranje RS-a i godišnji izvještaj Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH za 2007. godinu.

Poslanici bi trebalo da se izjasne i o izvještaju o radu Regulatorne komisije za energetiku RS-a u prošloj godini te informaciji o stanju u penzijskom i invalidskom osiguranju u RS-u.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: