{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skupština RS-a o stanju u robnim rezervama

F
9.9.2009. u 11:23
0
0
Skupština RS-a o stanju u robnim rezervama
0
Skupština RS-a o stanju u robnim rezervama
Razmatranjem izvještaja o stanju i upravljanju robnim rezervama RS-a u 2008. danas je nastavljena sjednica Narodne skupštine RS-a prekinuta prije ljetne pauze.
Na dnevnom redu je i informacija o stanju u instituciji Ombudsmena Bosne i Hercegovine, kao i godišnji izvještaj Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH za 2008.

Razmatrat će se i informacije o relizaciji projekata koji se finansiraju iz sredstava ekonomsko-socijalne komponente Razvojnog programa RS-a za period juli 2008. - juni 2009. godine i o usklađivanju propisa RS-a s propisima Evropske unije.

Pred poslanicima će se naći i informacija o izvršenoj analizi primjene postojećeg Zakona o poljoprivrednom zemljištu i analizi realizacije sredstava koja se zakonom izdvajaju u budžet u vidu naknade za pretvaranje poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe, te informacija o implementaciji Zakona o veterinarstvu u RS-u.

Bit će riječi i o prijedlozima odluke o utvrđivanju spomen-kompleksa Kozara na Mrakovici i spomen-kompleksa Tjentište kulturnim dobrima od izuzetnog značaja, te Prijedlogu odluke o davanju saglasnosti na pravilnik o plaćama Ombudsmena za djecu u RS-u.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: