{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skupština KS sutra o izmjeni i dopuni budžeta KS za 2015. godinu

F
1.9.2015. u 13:52
0
4
Skupština KS sutra o izmjeni i dopuni budžeta KS za 2015. godinu
0
Skupština KS sutra o izmjeni i dopuni budžeta KS za 2015. godinu
Skupština Kantona Sarajevo bi na sjednici najavljenoj za sutra trebala donijeti odluku o izmjeni i dopuni Budžeta KS za 2015. godinu, kao i odluku o izmjenama Zakona o izvršavanju Budžeta KS također za ovu godinu.
Budžet KS za 2015. godinu iznosi 690.022.000 KM.

Vijećnici će po skraćenom postupku razmatrati nekoliko prijedloga zakona o izmjenama, Zakona o upotrebi znakovnog jezika u KS, Zakona o pečatu, Zakona o upotrebi grba i zastave, Zakona o proglašavanju žalosti, te Zakona o objavljivanju propisa i drugih općih akata u "Službenim novinama KS“.

Kako je najavljeno iz Pres službe KS, na dnevnom redu je i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršenju sankcija u Kantonu Sarajevo, kao i nekoliko prijedloga o izmjeni naziva ulica u KS-u.

Na predloženom dnevnom redu je i nekoliko izvještaja radu i finansijskom poslovanju kantonalnih ustanova za 2014.godinu kao što je Pravobranilaštvo, Zavoda za izgradnju , JP Televizija Kantona Sarajevo, KJP ZOI '84 Olimpijski centar Sarajevo, kao i Izvještaj o izvršenju sankcija u KS za 2014. godinu.

Sjednica će biti održana u velikoj sali Općine Centar u 10.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: