{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skupština KS-a sutra o realizaciji zaključaka s hitne sjednice

F
27.2.2008. u 15:04
0
0
Skupština KS-a sutra o realizaciji zaključaka s hitne sjednice
0
Skupština KS-a sutra o realizaciji zaključaka s hitne sjednice
Informacija Vlade Kantona Sarajevo o realizaciji zaključaka s hitne sjednice Skupštine Kantona Sarajevo održane 13. februara bit će prezentirana poslanicima na sutrašnjoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo.
Na dnevnom redu je i Prijedlog zakona o organizaciji i djelokrugu organa uprave i upravnih organizacija Kantona Sarajevo, Prijedlog zakona o dopunama Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (hitan postupak), te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dopunskim pravima boraca-branitelja Bosne i Hercegovine (hitan postupak).

Poslanici će razmatrati i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Skupštine Kantona Sarajevo (hitan postupak), Prijedlog programa rada Skupštine KS-a za 2008. godinu, te Izvještaj o radu Vlade KS-a za period 1. januara - 31. decembra 2007. godine.

Skupština KS-a razmatrat će i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti Fondu Kantona Sarajevo za izgradnju i očuvanje grobalja šehida i poginulih boraca, memorijalnih centara i spomen- obilježja žrtava genocida da vrši zaštitu, korišćenje i obnovu kapi-kula Širokac i Ploča i Vratničkog bedema koji ih povezuje, te Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda KS-a za izgradnju stanova za članove porodica šehida i poginulih boraca, ratne vojne invalide, demobilizirane borce i prognane osobe za 2008.godinu, čiji je sastavni dio Plan prihoda i rashoda za 2008.godinu s Planom razvojnih programa - Investicionim planom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: