{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skupština KS-a sutra o budžetu Kantona Sarajevo za 2007. godinu

F
28.3.2007. u 11:54
0
0
Skupština KS-a sutra o budžetu Kantona Sarajevo za 2007. godinu
0
Skupština KS-a sutra o budžetu Kantona Sarajevo za 2007. godinu
Skupština Kantona Sarajevo razmatrat će sutra na sjednici Prijedlog budžeta Kantona Sarajevo za 2007. godinu, te Prijedlog Zakona o izvršavanju budžeta Kantona Sarajevo za 2007. godinu.
Na dnevnom redu je također Prijedlog Programa rada Skupštine KS-a za 2007., Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Izvještaj o radu Javne ustanove “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo, s Izvještajem o izvršenju finansijskog plana prihoda i rashoda za 2006. i Izvještajem o radu Upravnog i Nadzornog odbora za 2006., te Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova za članove porodica šehida i poginulih boraca, ratne vojne invalide, demobilizirane borce i prognane osobe za 2007., čiji je sastavni dio Plan prihoda i rashoda za 2007. s Planom razvojnih programa-Investicionim planom i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Program rada Fonda KS-a za izgradnju stanova za članove porodica šehida i poginulih boraca, ratne vojne invalide, demobilizirane borce i prognane osobe za 2007. godinu.

Skupština KS-a razmatrat će i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan prihoda, rashoda i izdataka Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za 2007., Izvještaj o radu Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo za 2006., Prijedlog Rješenja o imenovanju Nezavisnog odbora za izbor i reviziju policijskog komesara, Prijedlog Odluke o potvrđivanju Programa obilježavanja Dana Kantona Sarajevo te Informaciju o presudi Međunarodnog suda pravde u Haagu po tužbi koju je Bosna i Hercegovina pokrenula protiv bivše SRJ, za genocid.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: