{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skupština KS-a sutra o budžetu Kantona Sarajevo za 2007. godinu

F
28.3.2007. u 11:54
0
0
Skupština KS-a sutra o budžetu Kantona Sarajevo za 2007. godinu
0
Skupština KS-a sutra o budžetu Kantona Sarajevo za 2007. godinu
Skupština Kantona Sarajevo razmatrat će sutra na sjednici Prijedlog budžeta Kantona Sarajevo za 2007. godinu, te Prijedlog Zakona o izvršavanju budžeta Kantona Sarajevo za 2007. godinu.
Na dnevnom redu je također Prijedlog Programa rada Skupštine KS-a za 2007., Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Izvještaj o radu Javne ustanove “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo, s Izvještajem o izvršenju finansijskog plana prihoda i rashoda za 2006. i Izvještajem o radu Upravnog i Nadzornog odbora za 2006., te Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova za članove porodica šehida i poginulih boraca, ratne vojne invalide, demobilizirane borce i prognane osobe za 2007., čiji je sastavni dio Plan prihoda i rashoda za 2007. s Planom razvojnih programa-Investicionim planom i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Program rada Fonda KS-a za izgradnju stanova za članove porodica šehida i poginulih boraca, ratne vojne invalide, demobilizirane borce i prognane osobe za 2007. godinu.

Skupština KS-a razmatrat će i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan prihoda, rashoda i izdataka Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za 2007., Izvještaj o radu Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo za 2006., Prijedlog Rješenja o imenovanju Nezavisnog odbora za izbor i reviziju policijskog komesara, Prijedlog Odluke o potvrđivanju Programa obilježavanja Dana Kantona Sarajevo te Informaciju o presudi Međunarodnog suda pravde u Haagu po tužbi koju je Bosna i Hercegovina pokrenula protiv bivše SRJ, za genocid.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: