{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skupština KS-a o izmjenama Zakona o zaštiti kulturne baštine

F
25.6.2008. u 11:42
0
0
Skupština KS-a o izmjenama Zakona o zaštiti kulturne baštine
0
Skupština KS-a o izmjenama Zakona o zaštiti kulturne baštine
Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturne baštine te Nacrt zakona o radnopravnom statusu članova Vlade Kantona Sarajevo na dnevnom su redu današnje sjednice Skupštine Kantona Sarajevo.
Skupština KS-a razmatrat će i Prijedlog odluke o usvajanju "Bilansa energetskih potreba Kantona Sarajevo za 2008.godinu“, Prijedlog odluke o mreži apoteka u Kantonu Sarajevo i kriterijima, načinu i uvjetima ugovaranja apoteka, Izvještaj o izvršenju budžeta Kantona Sarajevo za period od 1. januara do 31. decembra 2007. godine, te Izvještaj o stanju u oblasti lovstva i implementaciji Zakona o lovstvu na području Kantona Sarajevo u 2008. godini, s prijedlogom mjera.

Poslanici će razmatrati i Informaciju o radu Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo za 2007. godinu, Informaciju o radu Općinskog suda u Sarajevu u 2007. godini i Informaciju o radu Kantonalnog suda u Sarajevu u 2007. godini.

Ministar prostornog uređenja i zaštite okoliša KS-a Abid Jusić upoznat će poslanike o Informaciji o stanju u oblasti komunalne privrede i predočiti dinamički plan aktivnosti o ovom pitanju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: