{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skuhajte i vi "kraljevsku večeru za gladne"

S
20.10.2010. u 08:59
0
2
Skuhajte i vi "kraljevsku večeru za gladne"
0
Skuhajte i vi "kraljevsku večeru za gladne"
Udruženje građana "Proces" za naredni period najavljuje nove aktivnosti u okviru "Dana Procesa", započetih 16. oktobra otvorenjem kolektivne izložbe likovnih radova.
U srijedu, 20. oktobra, u prostoru caffe bara "Rigorozni Džo" održat će se zanimljiv performans grupe "Color Crew", nazvan "Body Paint", a u ponedjeljak, 25. oktobra, svi su pozvani na humanitarnu akciju "Kraljevska večera za gladne". Ova akcija izvodi se u saradnji sa Narodnom kuhinjom Stari Grad.

Svi zainteresovani građani mogu se javiti udruženju "Proces" na e-mail [email protected] ili telefone 063 848 368 i 061 345 278 i pridružiti aktivistima u kuhanju "kraljevskog jela" te njegovom služenju gladnoj djeci. Ova akcija će se ponavljati svakog mjeseca i u sklopu svakog praznika, bilo da se radi o vjerskim, državnim ili međunarodnim praznicima, i to na različitim lokalitetima.

Udruženje "Proces" je vanstranačka, neprofitna organizacija s ciljem podizanja svijesti i direktnom utjecaju na očuvanje okoliša, aktiviranja mladih u svakodnevnom životu i poboljšanje njihove perspektive, njihovog obrazovanja, zapošljavanja, a zatim humanitarnim aktivnostima u širem smislu te riječi, poboljšanja životnog standrada na području grada Sarajeva i šire, te promocija i razvoj turizma i kulturno-umjetničkog života grada Sarajeva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: