{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sjednica Skupštine 24. jula

F
9.7.2008. u 16:11
0
0
Sjednica Skupštine 24. jula
0
Sjednica Skupštine 24. jula
Na današnjoj sjednici Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo, kojim je predsjedavao predsjedavajući Skupštine Denis Zvizdić, dogovorio je da će se 21. sjednica Skupštine Kantona održati u četvrtak 24. jula.
Poslanici Skupštine KS će na toj sjednici, između ostalog, razmatrati i Prijedlog zakona o proglašavanju žalosti u Kantonu Sarajevo i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju.

Na dnevnom redu su i prijedlozi odluka o postojanju javnog interesa za osnivanje Fakulteta međunarodnih finansija i bankarstva i Internacionalnog Burč univerziteta u Sarajevu te prijedlozi odluka o izmjenama odluka o usklađivanju statusa preduzeća Centar "Skenderija" d.o.o i "ZOI 84" – Olimpijski centar Sarajevo sa Zakonom o javnim preduzećima u Federaciji BiH.

Skupština KS će razmatrati i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na izmjene i dopune finansijskog plana prihoda, rashoda i izdataka Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za 2008. godinu, Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmjenama i dopunama Statuta Javne ustanove "Terapijska zajednica - Kampus Kantona Sarajevo", Prijedlog elaborata o uslovima i obezbjeđenju pretpostavki za uvođenje obaveznog srednjeg obrazovanja u trajanju od dvije godine, te Izvještaj o stanju studija na visokoškolskim ustanovama na području Kantona Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: