{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sjednica Skupštine 24. jula

F
9.7.2008. u 16:11
0
0
Sjednica Skupštine 24. jula
0
Sjednica Skupštine 24. jula
Na današnjoj sjednici Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo, kojim je predsjedavao predsjedavajući Skupštine Denis Zvizdić, dogovorio je da će se 21. sjednica Skupštine Kantona održati u četvrtak 24. jula.
Poslanici Skupštine KS će na toj sjednici, između ostalog, razmatrati i Prijedlog zakona o proglašavanju žalosti u Kantonu Sarajevo i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju.

Na dnevnom redu su i prijedlozi odluka o postojanju javnog interesa za osnivanje Fakulteta međunarodnih finansija i bankarstva i Internacionalnog Burč univerziteta u Sarajevu te prijedlozi odluka o izmjenama odluka o usklađivanju statusa preduzeća Centar "Skenderija" d.o.o i "ZOI 84" – Olimpijski centar Sarajevo sa Zakonom o javnim preduzećima u Federaciji BiH.

Skupština KS će razmatrati i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na izmjene i dopune finansijskog plana prihoda, rashoda i izdataka Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za 2008. godinu, Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmjenama i dopunama Statuta Javne ustanove "Terapijska zajednica - Kampus Kantona Sarajevo", Prijedlog elaborata o uslovima i obezbjeđenju pretpostavki za uvođenje obaveznog srednjeg obrazovanja u trajanju od dvije godine, te Izvještaj o stanju studija na visokoškolskim ustanovama na području Kantona Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: