{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sjednica Doma naroda Federalnog parlamenta 3. i 4. jula

F
2.7.2008. u 11:04
0
0
Sjednica Doma naroda Federalnog parlamenta 3. i 4. jula
0
Sjednica Doma naroda Federalnog parlamenta 3. i 4. jula
Dom naroda Parlamenta Federacije BiH na sjednici u četvrtak i petak, 3. i 4. jula razmatrat će Prijedlog Programa rada Doma naroda za 2008. godinu, te prijedloge zakona o izmjenama i dopunama Zakona o investiranju javnih sredstava, o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za bankarstvo Federacije BiH i o internoj reviziji u javnom sektoru.
Na predloženom dnevnom redu 14. redovne sjednice je i Prijedlog zakona o premjeru i katastru nekretnina i nacrti zakona o investicionim fondovima i o zaštiti od požara i vatrogastvu.

Delegati trebaju razmatrati i nacrte zakona o leasingu, o obrtu i obrtu sličnim djelatnostima, o izmjenama i dopunama Zakona o poticaju razvoja male privrede, o psihološkoj djelatnosti, o izmjenama i dopunama Zakona o registraciji poslovnih subjekata u Federaciji BiH.

Očekuje se i rasprava o Strateškom planu razvoja zdravstva u Federaciji BiH u periodu od 2008. do 2018. godine, kao i o Izvještaju o radu Radio-televizije Federacije BiH u 2007. godini i proširenoj informaciji o stanju u RTV Federacije BiH.

Na dvodnevnoj sjednici trebao bi biti razmatran Prijedlog odluke o utvrđivanju područja "Autocesta na Koridoru Vc" područjem posebnih obilježja od značaja za Federaciju BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: