{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sjednica Doma naroda Federalnog parlamenta 3. i 4. jula

F
2.7.2008. u 11:04
0
0
Sjednica Doma naroda Federalnog parlamenta 3. i 4. jula
0
Sjednica Doma naroda Federalnog parlamenta 3. i 4. jula
Dom naroda Parlamenta Federacije BiH na sjednici u četvrtak i petak, 3. i 4. jula razmatrat će Prijedlog Programa rada Doma naroda za 2008. godinu, te prijedloge zakona o izmjenama i dopunama Zakona o investiranju javnih sredstava, o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za bankarstvo Federacije BiH i o internoj reviziji u javnom sektoru.
Na predloženom dnevnom redu 14. redovne sjednice je i Prijedlog zakona o premjeru i katastru nekretnina i nacrti zakona o investicionim fondovima i o zaštiti od požara i vatrogastvu.

Delegati trebaju razmatrati i nacrte zakona o leasingu, o obrtu i obrtu sličnim djelatnostima, o izmjenama i dopunama Zakona o poticaju razvoja male privrede, o psihološkoj djelatnosti, o izmjenama i dopunama Zakona o registraciji poslovnih subjekata u Federaciji BiH.

Očekuje se i rasprava o Strateškom planu razvoja zdravstva u Federaciji BiH u periodu od 2008. do 2018. godine, kao i o Izvještaju o radu Radio-televizije Federacije BiH u 2007. godini i proširenoj informaciji o stanju u RTV Federacije BiH.

Na dvodnevnoj sjednici trebao bi biti razmatran Prijedlog odluke o utvrđivanju područja "Autocesta na Koridoru Vc" područjem posebnih obilježja od značaja za Federaciju BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: