Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet zna za vasu sramotu i kakve zvjeri podrzavate. Naci cemo nase mrtve dostojno ih sahraniti ,a vi nikada srece ni na ovom ni na onom svijetu necete imati. Dok god je svijeta i vijeka. Amin !
Misle Srbi da su još u balkanskim ratovima početkom 20 stoljeća da je svijett nepismen i neobavješten ahaha primitivna marva 😂😂😂😂
Prije ce cijeli svijet obiljeziti, nego sto to urade Prijedor i ostali gradovi koji koji su cinili genocid i zlocine. Genocidasi ostaju genocidasi.
@BulevarDunava Barselonac, akceptirajte vi dosadašnje presude i to što ste radilo. Preko 50 četnika iz Prijedora je presuđeno već. Preko 100 djece ste ubili u Prijedoru. Kako vi uzgajate te monstrume u vama, ostaće zauvijek nepoznanica.
@BulevarDunava Gubiš se paša ozbijno na ovom Klixu 😂😂😂. Treba ti neko propisati antiklix pilule. Šarene. Nije bio genocid jer nema presude ali nije bio genocid ni kad ima presuda 😂😂😂. Ili je samo mjerodavno što SANU v1.0 i SANU v2.0 mitomanija kaže??? Vi dok ne akceptirate šta ste napravili od '91-'99 i u BiH poslije toga, ovaj region ne može krenuti naprijed.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)