Širom BiH ukazuju se čudne krave

S
Sarajevo-x.com
4.12.2009. u 08:00
0
62
Širom BiH ukazuju se čudne krave
0
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Danas su se u svim gradovima BiH, na putevima, u blizini parkova, tržnih centara i drugih prometnih mjesta, počele pojavljivati čudne krave. Prema dojavama sa nekoliko lokacija, ove krave imaju zakolutane oči, potpuno su šarene i živopisne, a u ušima, što je možda najčudnije u cijeloj priči, imaju postavljene naušnice koje doslovno 'bodu oči'.
Mnogi čitatelji koji su nam se javili iz raznih dijelova Bosne i Hercegovine, kazali su da se krave nalaze doslovno svuda i da jednostavno stoje skoro nepomične, uopšte se ne oglašavajući. Ovi crteži dočaravaju kako one izgledaju u stvarnosti. Mnogi su bili zbunjeni jer su na billboardima i plakatima pored krava oko vrata bili natpisi nejasne namjene. Na njima, navodno, piše: 'Aaaa, zašto za žutu kosu kažemo da je plava?', zatim 'Aaaa, gdje raste čokolada', 'Aaaa, gdje spava sunce', što sa kravama očito nema nikakve veze i unosi dodatnu konfuziju i tajnovitost u čitavu pojavu.

Čitatelji su pokušali odgonetnuti ovu misteriju i raspitati se uonaokolo da otkriju poruku ove pojave, ali bez uspjeha.

Prema nekim mišljenjima koja su podijeljena sa našom redakcijom, vjerovatno se radi o nekoj kampanji, ali natpisi koje krave nose ne daju naslutiti o čemu se radi. Jeste li vi uspjeli odgovoriti na pitanja – zašto za žutu kosu kažemo da je plava ili gdje spava sunce? I jeste li shvatili šta stotine krava širom BiH rade gledajući u vas?

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (62)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: