Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Hapsite sebiju, hebo vas papir, samo nju uhapsiti, osevapit će te se na ove Mubarek Dane
Tesko da je to sad ista dokumentacija
SDA BAGRO STA RADITE OD OVOG NARODA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mislite “prepravljana”...
Dokumentacija u sefu je li ovo banka ili KCUS
Tuzla recimo ima najvecu smrtnost u drzavi,Zenica isto tako ali tk niko ne problematizira jer tamo nema tzv trojke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba oformiti tijelo koje ce opservirati SIPU. Nikom nista ne vjerujemo!!!
bilo nedostupna dok nije otisla na prepravku,bit ce isto kao i sa svim velikim predmetim,jer je tuzilastvo i dobar dio sudstva SDA,uzme predmet tuzilac i namjerno ga lose pripremi,i padne na sudu,i tu se zavrsi,i kazu sve je islo po zakonu,nego seli se narode
Fadilova sekretarica pise seb. ona kaze za sebe da je sek..........seb+sek=sip-a hahaha
Kakve koristi što SIPA ODUZIMA kad sudstvo ništa ne radi?! Tj. SUD štiti kriminalce!
Nedostupna pa dostupna? A niste mogli izuzeti sef? Mislite li stvarno da je ono sto trazite jos u sefu?
E cuj bila nedostupna , sad su ispisali novu pa je dostupna, samo ima kod nas
Dok ste dozvolili da se dokumentacija sakrije, prepravi. Kako SIPA nije mogla doci do sefa u proslom obilasku?
Opet pokusavaju bosnjacima podvaliti ‘kao’ neki non-paper kao da je to neka opasnost ili prijetnje ocjepljenjem RS-a, opstrukcije nabavke vakcine od strane HDZ-a i SNSD-a, ali bosnajci zanju da je glavni peoblem Sebija, Novalic, Bisera T., Islamska zajednica jer su samo za vrijeme pandemije ukrali oko 300 milijardi Eura, Senad Hadzifejzovic - FAKE TV, ima dokaz, dobio anonimni email gdje fino stoji da su ukrali.
Uh jeb**te cak 300 milijardi Eura... To one kafanske "istine" bez ikakve podloge... I anonimna mailovi, i niko drugi od ozbiljnih medija to nije dobio..
Nisu bosnjaci glupi...oni znaju da su Sebija i Novalic krivi za sve sto se desava i sto se ne desava i sto se mogle desiti, ..samo pokusavate da nam podvalite..a mi smi mudri ko lisice .. sve dok je nama Avaz-a i Fake Tv-a mi cemo biti svjesni ko nam je nepriajtelj a ko prijatelj
Bosnjaci imaju svoj ponos, mozete ih je..bati , pišati po njima, vrijedjati im porodicu, vjeru, porjeklo, djecu... oni su dosljedni i istrajni, i dalje ce ici u Hrvatsku na more i u RS na skijanje, i kupovati slovenacke proizvode...i pljuvati sami po sebi sa osmjehom
Trla baba lan da joj prođe dan.
Nije pustila ljekare iz Turske,da ne vide sta radi.Dovoljno.
Cim je to sad dostupno,to je prdimahovina.
U KBC Mostar, nijedan medicinski uredjaj nikada nije bio na obabeznom atestiranju. Cak ni reapiratori, koje su nabavljali i ooriste, nisu prosli verifikaciju drzavnih agencija. Ali to nije vijest. Vijest je KUCS Sarajevo. I zasto Klix nikada nije objavio nalaz Federalne inspekcije, koja je obavila pregled KCUS odmah nakon pojave pisma?
Zato što je federalna inspekcija pod patronatom SDA. Direktor SDA - oni nikad ništa neće napisati protiv Sebije da poumire pola grada.
kod koga je bio kljuc od sefa?