BiH
288

Sinkro otvara nova radna mjesta

Tvornica tapaciranog namještaja Sinkro, koja je jedan od regionalnih lidera u proizvodnji i prodaji namještaja, otvara nova radna mjesta.

"Naš cilj je da nastavimo s trendom rasta a da bi u tome uspjeli potrebni su nam najbolji ljudi na svim pozicijama. Kod nas se svaki novi korak planira barem godinu ranije, i pored teških vremena u kojoj se nalazi naša zemlja, uspjeli smo sistematičnim pristupom da napravimo firmu koja je među najboljim bosanskohercegovačkim firmama i koja bez imalo skromnosti može da parira evropskim firmama iz naše branše. Fokusirani smo na izvoz, najvećim dijelom. U protekloj godini smo jako dobro poslovali, proširili proizvodne kapacitete i učvrstili svoji poziciju na njemačkom, francuskom, belgijskom, austrijskom i slovenačkom tržištu. U narednoj godini planiramo daljnje širenje, imamo priliku za ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata na tržištu Švicarske, te nam se s tim u vezi ukazala potreba za upošljavanjem tehničkog direktora proizvodnje, kao i tima mladih mašinskih inžinjera i tehnologa", navodi se u saopštenju ove kompanije.

Pozivaju sve mašinske inžinjere i tehnologe, sa ili bez radnog iskustva, da se prijave na konkurs i "postanu dio tima koji pobjeđuje".

"Potrebni su nam vrijedni ljudi, posvećeni radu, željni pravih prilika i dokazivanja u jednoj domaćoj i uspješnoj kompaniji. Pozicija tehničkog direktora u proizvodnji tapaciranog namještaja će zahtijevati osobu sa radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima, izrazito izraženih organizatorskih sposobnosti, sa timskim i takmičarskim duhom te završenim fakultetom tehničkih nauka", dodaje se u saopštenju.

Prijave se mogu poslati na adresu Put Famosa 38, 71000 Sarajevo, sa naznakom "za posao“ kao i na mail adresu [email protected].

"Očekujemo veliko interesovanje za sve otvorene pozicije jer zaista pružamo dobru priliku i odlične uslove rada u mladom i fleksibilnom timu ljudi", navodi se u saopštenju.