{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sindikat šuma Herceg-bosne najavio blokadu Bulevara

F
15.1.2008. u 16:22
0
0
Sindikat šuma Herceg-bosne najavio blokadu Bulevara
0
Sindikat šuma Herceg-bosne najavio blokadu Bulevara
Sindikat šuma Herceg-Bosne oglasio se danas priopćenjem za javnost u kojem je najavio blokadu središnje prometnice Bulevar u Mostaru ukoliko se u roku od tjedan dana ne riješe problemi s kojom se susreću djelatnici tog poduzeća.
Iz Sindikata podsjećaju da Zakona o šumama, koji je donesen prije šest godina, nije stupio na snagu jedino u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, a što je Šume Herceg-Bosne dovelo na rub egzistencije.

Po spomenutom zakonu, šumskim resursima županije bi trebalo gospodariti županijsko Šumsko gospodarsko društvo, a sada njima ilegalno gospodare četiri poduzeća od kojih je jedno i Šume Herceg-Bosne, navodi se u priopćenju.

Predstavnici Sindikata ističu da Skupština HNŽ-a u dnevni red sjednica do sada nije uvrstila problematiku vezanu za rad Šuma Herceg-Bosne.

"Zanimljivo je da su zastupnici u toj skupštini u više navrata imali vremena raspravljati o svojim plaćama, te ih povećavati pa smanjivati dok mi nemamo mogućnosti našu djecu spremiti u školu i dok se od nas prave socijalni slučajevi", navodi se u priopćenju.

Iz Sindikata ističu da će poduzeti sve zakonom propisane mjere kako bi konačno riješili status 65 djelatnika tog poduzeća koji već mjesecima na posao dolaze kao volonteri.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: