{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sindikat policije KS obilježio 20 godina rada: Poboljšati status policajaca

22.6.2018. u 15:23
18
12
Sindikat policije KS obilježio 20 godina rada: Poboljšati status policajaca
18
Sindikat policije KS obilježio 20 godina rada: Poboljšati status policajaca
Foto: Sindikat policije
Sindikat policije Kantona Sarajevo obilježio je 20 godina rada i svog djelovanja. Tim povodom Upravni odbor je organizirao niz aktivnosti edukativnog i sportsko-zabavnog karaktera, saopćeno je iz Sindikata.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Također danas je upriličena zajednička konferencija na temu "Položaj policijskih sindikata u zemljama regije i njihove aktivnosti na jačanju uloge u društvu za sveopći društveni napredak".

Za sutra su planirane i sportske igre na lokalitetu sportsko rekreativnog centra Ajdinovići, te prigodan zabavni program za goste i članove sindikata uz mogućnost da raspoložive kapacitete navedenog centra koriste i djeca članova Sindikata policije KS.

"Sindikat policije KS je u proteklom periodu svog rada i djelovanja poduzeo niz aktivnosti u cilju poboljšanja radno pravnog i materijalnog statusa svojih članova, te se posebno izdvajaju određene aktivnosti koje su rezultirale potpisivanjem prvog kolektivnog ugovora, ali i donošenje određenih zakonskih propisa kojima su riješena pojedina statusna pitanja policijskih i državnih službenika, kao i namještenika. Izražavamo zahvalnost svim sindikalnim aktivistima koji su svojim radom i zalaganjem tokom proteklih 20 godina doprinijeli sindikalnom prosperitetu", saopćeno je iz Sindikata.

Dodali su da će tokom narednog perioda ovaj sindikat nastaviti sa aktivnostima koje će imati za cilj stvaranje što povoljnijih uslova za rad i djelovanje kako bi se u konačnici što potpunije realizovala misija policijske uloge u društvu i osigurala adekvatna prava članova Sindikata policije Kantona Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: