{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Silajdžić se sastao s ambasadorima i zamjenikom visokog predstavnika

S
20.2.2008. u 16:31
0
0
Silajdžić se sastao s ambasadorima i zamjenikom visokog predstavnika
0
Silajdžić se sastao s ambasadorima i zamjenikom visokog predstavnika
Član Predsjedništva BiH Haris Silajdžić razgovarao s ambasadorima Omana, Malezije i Turske te s prvim zamjenikom visokog predstavnika u BiH Raffijem Gregorianom.
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Haris Silajdžić primio je u nastupnu posjetu Saida Nasser Mansoor Al-Sinawi Al-Hartlya – ambasadora Sultanata Oman u Bosni i Hercegovini.

Silajdžić je takođe imao odvojene susrete sa Zulkifli Adnanom ambasadorom Malezije u Bosni i Hercegovini, Bullent Tulunom ambasadorom Republike Turske u Bosni i Hercegovini i Raffi Gregorianom prvim zamjenikom Visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini i supervizorom za Distrikt Brčko.

Tokom susreta, razgovaralo se o trenutnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i regionu. Osim toga bilo je govora o stanju ekonomije u Bosni i Hercegovini, kao i mogućnostima i perspektivama u narednom periodu, saopćeno je iz Kabineta Harisa Silajdžića.

Svi sagovornici su se složili da je pored svih trenutno aktuelnih pitanja u Bosni i Hercegovini, prioritet potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: